İYİ Partililerin tepkileri sürerken, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Vedat Yenerer’in konuyla alakalı açıklaması gündeme geldi.

Yenerer, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada İBB Başkanı İmamoğlu için “Siyasi fırıldaksın” ifadesini kullandı.

"ALLAH'IN EKREM'İ, SEN NE MENEM BİR SİYASİ FIRILDAKSIN?"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, tepkilerin ardından, "Sayın İmamoğlu'nun attığı tweeti arkadaşlarımızın büyük bir çoğunluğu beğenmedi. Fikirlerini ortaya koydular ben de saygı duyuyorum" demişti.

 İYİ Partililerin tepkileri sürerken, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Vedat Yenerer, sosyal medyadan konuyla alakalı yaptığı açıklama gündeme geldi.

Yenerer, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Allah'ın Ekrem'i, sen ne menem bir siyasi fırıldaksın? Her açıklamanı, her icraatını talimatla yaptığın çok belli oluyor. Senden artık gına geldi" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasında "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Sayın Pervin Buldan'ın nezdinde tüm kadın siyasetçilerin ve Türkiye genelindeki kadın belediye başkanı mevkidaşlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım" demişti.

Editör: TE Bilişim