İYİ Parti Genel Başkanı Meral Aşkener, AK Parti iktidarını eleştirerek artık sona geldiklerini ve kendi hikayelerini yazarak daha güçlü bir Türkiye için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. AK Parti iktidarının halkı sürekli olarak kandırdığını belirten Akşener, bu duruma çare olmak adına ne mümkünsü yapacaklarını belirtti.

Partisinin grup toplantısında konuşan Meral Akşener, gündemi değerlendirerek kendi sosyal medya hesabı üzerinden de oldukça iddialı bir paylaşımda bulundu. Akşener, AK Parti tarafından oluşturulan hikayede artık sona gelindiğini Türkiye adına her zaman vatandaşın hak ettiği samimi ve cesur adımlar ile yeniden güçlü bir devlet olma adına kolları sıvadıklarını ifade etti.

AK Parti İktidarında Sona Gelindi

Akşener, 18 yıl öncesinde AK Parti'nin iktidar koltuğuna oturmadan zam ve ekonomik krize çözüm üreteceklerini söyleyerek bunları yerine getirmediğini oldukça kötü bir tablo ile baş başa kaldıklarını hatırlattı.

Akşener, kendi hikayelerinde yıldızlar olacağını tencereleri kaynayan anneler bulunacağını söyledi. Akşener, ceplerinde elektrik ve doğalgaz faturaları ile ay sonunu getirmeye çalışan işçi kardeşlerin her zaman yanında olacağına dikkat çekerek geçim derdindeki her insanlar yan yana bulunacaklarının da sözünü verdi.

Editör: TE Bilişim