DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın KARAR TV canlı yayınında yaptığı açıklamalar gündem oldu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin yeni partiler için yaptığı "FETÖ organizasyonu" suçlamasına sert karşılık veren Babacan, üçlü koalisyonun ülkeyi uçurumun kenarına getirdiği 2001 ekonomik krizini hatırlatttı. Babacan 'Dejavu yaşıyor anlıyorum. Anasol-M döneminde 20 banka iflas ederken, Türkiye fakirleşirken ne yapmış önce onu anlatsın. Şu anda iktidar güçleri ellerinde, Türkiye’yi sıkıntılı durumdan çıkarmak için ne yapıyorlar, onları anlatsınlar. Ülkeye hangi faydası dokunuyor? Ben bunu çok merak ediyorum. Yoksa ona çamur buna çamur at, iftira at! Bunlar çok kolay işler" dedi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman yazılı açıklama yaptı.

Büyükataman yaptığı yazılı açıklamada yine "PKK-FETÖ organizasyonu" suçlaması yapıldı, on milyonlarca kişiye ulaşan internet medyası için de "tele-fitne" ifadesi kullanıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Ne var ki son bir haftadır bu ihanet korosunun bet seslileri bütün fitne yayım kanallarından sistemli bir şekilde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi ve partimizi hedef almaktadır. Gazete görünümlü propaganda kâğıtlarından, İnternet haber sitesi süsü verilen iftira merkezlerine, TV kanallarından YouTube üzerinden yapılan tele-fitnelere dek bütün mecralardan yalan, iftira ve saldırılara muhatap olmaktayız.

Editör: TE Bilişim