MHP İl Başkanı Burak Pehlivani yaptığı açıklamada; "Lider-Doktrin-Teşkilat disiplini içine Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin emrinde, genel merkezimizin talimatlarını titizlikle yerine getiren, dava sadakati ve şuuru ile görevlerini yapan, milli şuurun zirvesi cumhur ittifakını güçlü kılmak için olağanüstü gayret sarf eden, MHP Aydın teşkilatlarımızın çalışmalarına sürekli artan gayretleri ile destek veren, asli görevimiz olan Türk milliyetçiliği ve ülkücü dava adamlığı vazifelerine son nefese kadar üç hilalin altında, MHP'mizde sürdüreceklerini inandığım dava arkadaşlarım Veysel Öztürk ve Hüseyin Sağlam'a teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatlarında sağlıklı, mutlu bir ömür diyorum.

Söke ve İncirliova teşkilatlarımız konusunda yapılacak çalışmalar siz değerli dava arkadaşlarım ve hemşehrilerim ile paylaşılacaktır. MHP Aydın Teşkilatlarımız hemşehrilerimizin hizmetinde, yapılanların doğruluğunun ve kalitesinin takibinde, yapılmayanların nedenlerinin peşinde olacaktır" dedi.

İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam

MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk

Veysel Öztürk, partisinin ilçe başkanlığında yaptığı açıklamada, ailevi nedenler dolayısıyla görevi bırakma kararı aldığını belirtti. Öztürk kararı, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin izni ve oluruyla, İl Başkanı Burak Pehlivan'ın uygun görmesi ve yönetim kurulu üyelerinin oy birliğiyle aldıklarını vurguladı.

 MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ise Söke'de istişarede bulunarak yeni bir ilçe başkanı ve yönetim kurulu atayacaklarını bildirdi. Pehlivan, "Gündemde olan herhangi bir isim yok. Bu konuyla ilgili olarak bir çalışma da yapmadık. Birbirinden değerli dava arkadaşlarımızla küskünlük, kırgınlık olmadan, kimseyi kıyıda köşede bırakmadan herkesi camiamızın, partimizin çatısı altında toplamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve bu şekilde bir isim belirleyeceğiz." diye konuştu.  

Editör: TE Bilişim