Akalın sosyal medya hesabından "Oyumu İstanbul Maltepe'de kullansaydım, tereddütsüz Ahmet Baykan'a verirdim, Allah yolunuzu açık etsin" dedi.

Mehmet Tolga Akalın'ın bu tavrı, Ülkücülük konu olduğunda diğer diğer şeyleri teferruat sayması, Ülkücüler arasında takdirle karşılandı.

Mehmet Tolga Akalın

Bilindiği gibi İYİ Parti Maltepe ilçe başkanı  Vedat Çakıroğlu, MHP'li Ahmet Baykan'ı destekleyeceklerini açıklamıştı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Saltuk Buğra Kavuncu ise  Vedat Çakıroğlu'nu görevden almıştı.

‘MECLİS ÜYELERİ LİSTESİNİ HDP’YLE HAZIRLADI’
Ali Kılıç’ın partisinin desteğini alamadığını ve meclis üyeleri listesini HDP’yle birlikte hazırladığını iddia eden Çakıroğlu, şunları söylemişti:
“CHP adayı Ali Kılıç, partisinin desteğini alamamış, partilileri tarafından haksız mal edinme söylentilerine muhatap olmuş ve 39 trilyon lira borçla devraldığı Maltepe Belediyesi’ni 568 trilyon borç içine sokmuştur. Bugün ise Maltepe İlçe Seçim Kurulu’na verdiği belediye meclis üyesi aday listesini HDP ile birlikte yapmıştır. Diğer aday Ahmet Baykan, Maltepe’de partiler üstü bir kişiliktir ve yıllarca devlet hizmetinde bulunmuş tertemiz bir Maltepeli’dir. Ahmet Baykan, Maltepe’de, İYİ Parti, MHP ve vatansever her CHP’linin adayıdır. Bizim kefaletimize ihtiyacı yoktur ama yine de kefiliyiz. Reyimiz, desteğimiz, kalbimiz Ahmet Baykan’ladır.”
 

Editör: TE Bilişim