Habererk / Ali ÖZYİĞİT / Özel Haber

MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Semih Yalçın’ın Genel Başkan Bahçeli’nin 2011 seçimlerindeki sözlerini paylaşarak yeniden gündeme getirmesi gündeme bomba gibi düştü.

Bahçeli o dönemde, “Kararsızlığın, inançsızlığın, gecikmenin ve tembelliğin başarısızlığı hazırlayan unsurlar olduğu şüphesizdir. Üç Hilal’in tek başına iktidarı artık bir zorunluluktur, ihtiyaçtır ve geleceğin lider ülke idealinin gerçekleşmesi buna bağlıdır” ifadelerini kullanmıştı.

Bu paylaşım sonrası MHP’li yöneticilerden peş peşe dikkat çeken manidar mesajlar gelmişti.

MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Celal Adan ile MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın aynı dakikalarda “Bozkurt duruşu olmalı insanın, hain pusuları bertaraf eden, Bozkurt bakışı olmalı insanın, yurduna göz dikenin gözünü oyan, Bozkurt Lideri olmalı insanın, ergenekondan çıkarıp vatan kuran, vatan kurtaran!” ifadelerini kullanması dikkat çekmişti.

MHP’li Semih Yalçın Bahçeli ve Erdoğan’la resimlerini de paylaşan son açıklamasında, “Sosyal medyada bazı yorumcular, kendi aculluklarını ve isabetsiz değerlendirmelerini sorgulamak yerine kabahati başkalarında aramaya çalışmaktadır” ifadelerini kullandı.

Bu gelişmelerden sonra ‘Bahçeli’ Twitter’da gündem oldu.

‘Bahçeli’ bağlığıyla ile hem destek hem de eleştiriyel olarak atılan tweetlerin Türkiye sıralamasına girmesi dikkat çekti.

İşte o tweetler:

Editör: TE Bilişim