Kamu bankalarından en çok reklam alma iddiası ile son günlerde gündeme gelen MHP’nin medyası olan Türkgün gazetesi bugünkü manşetinde muhalif medyayı sert bir dille eleştirdi.

"Zilletin medyası" başlığını atan Türkgün, konuyla ilgili olarak haber yapan muhalif yayın organları için "Yalana dolandı" şeklinde yazması dikkatlerden kaçmadı.

Haberde, "Yalan ve çarpıtma haberleriyle gündemi meşgul eden CHP yancısı medya baltayı yine taşa vurdu. Kamu kurum ve kuruşlarının en fazla reklam bütçesini gazetemiz Türkgün ve Bengü Türk TV’ye ayırdığı yönünde algı oluşturmaya çalışanlar yine büyük bir yalanın peşine takıldılar" denildi.

Haberde, "Başta; Evrensel, Birgün, Sol haber sitesi, Cumhuriyet, Tele-1, Halk TV gibi CHP yancısı yayın organlarının yalan üzerine inşa ettikleri haberler ile dezenformasyon çalışması yapmaları gazetecilik etiğinden ne kadar uzak olduklarını da gözler önüne serdi. Her fırsatta yalana sarılan, tekzip yayınlamaktan gazetecilik yapmaya fırsat bulamayan bu yancı yayın organları bir kez daha ürettikleri yalanı ellerine yüzlerine bulaştırdı" diye belirtildi.

İşte Türkgün'ün o manşeti:

Editör: TE Bilişim