İlyasoğl, Kenan Evren ve onun darbeci yapısıyla hiçbir ilgisinin olmadığını vurgulayarak “Böyle karalamalara karnımız tok.

Tek derdimiz ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gitmek ve Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek yaşatmaktır” dedi.

Milliyetçi Demokrat Parti’nin Atatürkçülük ve sosyal devlet anlayışının bu tip kirli oyunlarla yıpratılmak istendiğini aktaran İlyasoğlu, ülkedeki kötü gidişata dur demek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

İlyasoğlu “Biz yola temiz siyaset ilkesiyle çıktık. Darbelere ve darbecilere sonuna kadar karşıyız” dedi.

İSA İLYASOĞLU KİMDİR?

MİLLİYETÇİ DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI İsa İlyasoğlu’nun kimdir?

– 1971 yılında Giresun’da doğmuştur.

– İlk ve orta tahsilini Giresun‘da, lise tahsilini sırasıyla Samsun ve İstanbul Kartal Teknik Lisesinde Makine Bölümünde tamamlamıştır.

– 1992 yılında İTÜ Endüstri Mühendisliğini dereceyle bitirmiştir.

– 1992-1995 yılları arasında Örsa Tekstil A.Ş.‘de Planlama Mühendisliği ve ABD bölgesi Üretim Koordinatörlügü görevi yapmistir.

– 1995 yılında Cambridge Üniversitesinde Master ve dil eğitimi için İngiltere Londra’da bulunmuş, 1996 yılında Türkiye’ye dönmüştür.

– 1997-1998 yıllarında HAS-EKS A.Ş.‘de Genel Müdürlük yapmıştır.

– 1998 yılında CAMSAN ltd. şirketini kurmuş ve 2000 yılına kadar ticaret ile uğraşmıştır.

– 2000 yılında Makine Mühendisliği okumak ve Master için Almanya’ya gitmiştir.

– 2001 yılında Jeners Druckgusstechnik GmbH’da işe başlayan İsa İlyasoğlu, lisan eğitiminden sonra

– 2003-2006 yılları arasında Ruhr-Universitesi Bochum’da Yüksek Makine Mühendisliği okumuş, paralel olarakta Jeners Druckgusstechnik GmbH firmasında Kalite Kontrol ve Optimizasyon Mühendisi olarak çalışmıştır.

– 2006 yılında Y. Makine Mühendisi olan İsa İlyasoğlu, Simens’in çok sayıda PLC ve elektronik kurslarına gitmiş, onlarca tam otomatik üretim makineleri tasarlamış, mekanik, elektrik, elektronik ve software programları dahil olmak üzere bu makineleri işletmeye almıştır.

Geliştirmiş olduğu bu makineler arasında elektrik, elektronik ve softwareleri de dahil olmak üzere kendisinin geliştirdiği ISAMAT isimli özel bir robot, çok sayıda üretim hattı, kameralı kontrol makinleri, montaj makineleri, hidolik presler gibi makineler bulunmaktadir.

– Jeners firmasinda 2007 yılında tüm teknik departmanların basına TEKNOLOJİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE getirilmiş olan İsa İlyasoğlu, yapmış olduğu araştırmalar (Forschung) sonucunda Metal Enjeksiyon sektöründe yeni bir Software ve 3 adet yeni Parametre geliştirerek Alamanya’da branşında bir numaralı mühendis olarak branşında çok tanınan bir mühendis olmuştur.

– 2008-2009 yılında Almanya’da yıllık 483.000.000 Euro ciro yapan Metal Enjeksiyon sektörünün en büyük gruplarından POWER-CAST Grubun en büyük Fabrıkası ORTMANN firmasında Fabrika müdürlüğü yapmıştır.

– 2010 yılında Almanya’nın Velbert kentinde kendi Fabrikasını kuran İsa İlyasoğlu, bu sektörde Almanya’da Fabrika kuran ILK YABANCI OLMUŞTUR.

– 2014 yılında birisi halk oylaması ile olmak üzere iki ayrı kuruluş tarafından Avrupa’da yılın Türk İşadamı seçilmiştir.

– 2001-2019 yılları arasında MERCEDES, BMW, AUDI, PORSCHE, BENTLEY, RANGE ROVER, VOLKSWAGEN gibi dünya’nın en lüks araçları için 500’den fazla proje gerçekletirmiş ve bu markalara 100 milyonlarca orjinal parca üretmistir.

– 2007 yılında ‘Yerli Araba Projesini MHP Genel Baskanına sunan ilk kişidir.

– 2007 yılında Karakolların Elektronik koruma sistemlerini Genel Kurmay Başkanlığına sunan kişidir.

– 2009 yılında yerli Tank’ı K. K. eski komutanına bir çalıştay vasıtasıyla sunan ilk kişidir.

– 2006-2009 yılları arasinda Almanya’da Milliyetçi Akademisyenler birliği olan DOBAM’in Genel Başkan Yardımcılığını yapmıştır.

– 2007 yılında MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday adayı,

– 2009 yilinda 338 dernekten oluşan Almanya Türk Dernekler birliği İnsiyatifinin kurucu baskani olan İsa İlyasoglu bu görevi 2013 yılına kadar sürdürmüştür.

– 2011 yılında K. Kıbrıs’a giderek, Almanya Türk Dernekler birliği adına DERVİS EROĞLU’na AVRUPA’DA YİLİN BARİS ÖDÜLÜNÜ VEREREK KULİS YAPMİS VE EROGLU’NUN KKTC CUMHURBAŞKANI olmasına önemli katkilarda bulunmuştur.

– 2014 Yılında MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı aday adaylığı

– 2015 yılı MHP İstanbul 3. bölge Milletvekili Adayi,

– 2016 yılı MHP Genel Başkan Adayı olmuştur.

– Çok iyi derecede İngilizce ve Almanca bilen Isa Ilyasoglu evli ve 3 cocuk babasıdır.

Editör: TE Bilişim