MHP ve İYİ Parti arasındaki gerginlik yeni bir boyuta taşındı. MHP Genel Merkezi’ne yakınlığıyla bilinen twitter hesapları günlük olarak İYİ Parti yöneticilerini hedef alan tag’lar açıyor. Son olarak İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu hedef gösterildi.

Ağır hakaret ve tehditlere maruz kalan Dervişoğlu, resmi Twitter hesabından çok sert açıklamalarda bulundu. Dervişoğlu, “Kanım da, canım da size helaldir buyurun gelin yalnız sakına sakın karavana atmayın!.”  sözleriyle tepki gösterdi.

“LİDERİNİZE ETMEDİK HAKARET BIRAKMAYAN…”

Daha önce de çeşitli tehdit girişimleriyle karşılaşan Dervişoğlu, bu sefer çok sert ifadeler kullandı.

Dervişoğlu, “Adıma tag açıp uzaktan uzağa sallamayın. Liderinize etmedik hakaret bırakmayan onlarca kişinin kapısına gitmeyi beceremediniz, bir de üstüne üstlük utanmadan canciğer kuzu sarması dost oldunuz. Kanım da, canım da size helaldir buyurun gelin yalnız sakına sakın karavana atmayın!.” dedi.

OLUR DA YARIN ÖBÜR GÜN BİR SALDIRIYA UĞRARSAM

Kendisine yönelik bir saldırı olması durumunda buna tepkisiz kalamayacağı belirten Dervişoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Tüyü bitmemiş çocukları üzerime kışkırtan muhteremler, olur da yarınlarda bir saldırıya maruz kalırsam faillerini bilgimiz dışında yapmışlar diye görevden alarak sorumluluktan kurtulamazsınız. Hiç kimse unutmasın ki; bu hesabı tetikçilere değil, azmettiricilere ödetirim!..”

Editör: TE Bilişim