Ordu Milletvekili Cemal Enginyut.

Zaman zaman bizi de eleştiren okuyucularımıza şu belirtmekte fayda var. Biz özellikle kimseyi manşetlerimize taşımıyoruz. Tarafsız olarak tüm siyasilerin haberlerini aktarmaya çalışıyoruz. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyut’ta takip ettiğimiz vekillerden biri.

Son zamanlarda sürekli gündemde olmasının sebebini yine kendisi, kendi uslübüyla anlatmış.

Kızgınlığı gözlerden kaçmayan Enginyurt sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “ Efendiler! Rahatınızı hiç bozmayın. Lidere hakaret edilmiş, MHP saldırıya uğramış, Kutsalımız alaya alınmış. Hiç dert etmeyin. Görmezden gelin, Şirin görünün, Beyefendi(!)gibi durun. Bırakın 3-5 deli(!) savunsun, Onlar yırtınıp dursun. Siz hep iyi(!)olun. Kötülük hep bizim olsun” dedi.

Sosyal medaya hesaplarını takip ettiğimiz bir çok vekilin tek açıklaması olmayan bile var. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyut kime sitem ettiği bilinmez ama kendi arkadaşlarına ettiği kesin.

SABAH GAZETESİNE DE ENGİNYURT CEVAP VERDİ

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, iktidara yakın Sabah Gazetesine ağır eleştiriler yöneltti.

Sabah'ın 1999 yılı ile 2020 yılı kıyaslaması yaptığı manşeti üzerinden gazeteyi eleştiren Enginyurt, "KORONA VİRÜSÜ mücadelesini başarılı buluyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan beyin başarısını takdir ediyoruz. Senin bizimle derdin ne @Sabah. 17 bin insanın öldüğü dönem MHP dönemi ve büyük mücadele verildi.1999 la 2020 kıyası yaparak başın göğe mi erdi? yazık!

Sabah gazetesi MHP düşmanlığı yapıyorsanız, delikanlıca söyleyin. Cumhur İttifakının paydaşı, 57. Dönem hükümetinin ortağı MHP den ne istediğini söyle @Sabah Siz! Sinsi bir şekilde Cumhurbaşkanımız @RTErdogan Düşmanlığı yapıyor, ona zarar veriyorsunuz. Allah’tan biz sizi tanıyoruz" sözleriyle sert çıktı.

ENGİNYURT ÖZGÜR ÖZEL ve CANAN KAFTANCIOĞLU’YA DA CEVAP VERDİ

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt CHP İstanbul Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Özgür Özel’de yine sosyal medaya hesabından cevap verdi.

Yaptığı paylaşımda “CHP, Canan Kaftancıoğlu ve Özgür Özel gibi darbe çığırtkanlıkları yapanlara cevabımızı seyrediniz.” diyen Enginyurt yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi” “Cumhur İttifakı’nın sonu geldi seçimle veya başka bir şekilde bu iktidar gidecektir” diyen Canan Kaftancıoğlu darbecidir. Canan Kaftancıoğlu habis bir zihniyetin gizli bir türevidir. Beynindeki düşünceyi itiraf etmiştir. Lakin Canan Kaftancıoğlu ve onun gibi olanlar, Özgür Özel’ler şunu bilsinler ki; bu ülkede seçimin dışında hükümet gitmeye kalkanlar bedelini ağır ödeyecek. Canan kaftancıoğlu'nun yoldaşları komünistler 12 Eylül öncesinde bu ülkeyi komünist yapmak istediklerinde, bedelini nasıl ağır ödedilerse Canan Kaftancıoğlu ve devrimci yoldaşları bilsinler ki, bu ülkede Türk milleti darbeye asla müsaade etmeyecektir canını gerekirse feda edecektir.Canan Kaftancıoğlu’ na Özgür Özel’e tavsiyem şudur, kaos yaratacağınıza provakasyon yapacağınıza, halkı tahrik edeceğinize, bu milletin desteğini kazanmanın yoluna bakın. Dine diyanete küfredin, millete hakaret edeceksin, seçimle iş başına gelmeyince farklı yolları denemeye kalkın. Size hiç kimse buna müsaade etmeyecektir, etmesi mümkün değildir. Türk milleti birdir beraberdir. Bütün darbelere karşıdır bütün darbecilerin sonu 15 Temmuz darbecilerin sonu gibi olacak.” 

Editör: TE Bilişim