İYİ Parti'nin HDP ile gizli anayasa çalışmasını ortaya çıkaran Adem Taşkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çok çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Adem Taşkaşa, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, ''İyi Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, 2015 yılında Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adaylığını Çankaya ilçesinden yapmış ama listeye girememiş...'' ifadelerine yer verdi.

 

UĞUR POYRAZ KİMDİR?

19 yıldır kendi kurduğu hukuk şirketi bünyesinde avukatlık yapan İYİ Parti Genel Sekreteri Avukat Uğur Poyraz, 1977 yılında Emirdağ’da doğan Uğur Poyraz; ilk, orta ve lise eğitimini Ankara Yükseliş Koleji’nde tamamladı.

Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Kamu Hukuku Anabilim Dalı’nda Anayasa Hukuku alanında akademik çalışmalar yapan Poyraz; “Çıkar Amaçlı Suç Örgütlerinin Uyum Yasaları Çerçevesinde Anayasal Değerlendirilmesi” başlıklı teziyle yüksek lisansını tamamladı.

Anayasa Hukuku yanı sıra sınıraşan suçlar ve örgütlü suçlar konularında da uzman olan Poyraz; 19 yıldır kendi kurduğu hukuk şirketi bünyesinde avukatlık yapmaktadır.

Sanayici ve iş insanı olarak turizm ve sağlık alanlarında çeşitli yatırımları bulunan Poyraz; evli ve bir çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilişim