Geçen hafta Türkiye Değişim Partisi’ni resmen kuran TDP Lideri Mustafa Sarıgül, teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi.

Geçen hafta “İktidara Hazırlık Merkezleri” olarak adlandırdığı Adana İl Binasına açan Sarıgül’ün, ikinci büyük il binasını Bursa’da açtı.

Türkiye Değişim Partisi Bursa il kadrosunun burada partisini en güçlü parti konumuna taşıyacağına inandığını belirten Mustafa Sarıgül, Türkiye ve Bursa ile ilgili görüşlerini kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül şöyle konuştu:

“Bugün Bursa İktidara Hazırlık Merkezimizi açıyoruz, biliyor ve inanıyorum ki bu merkez önümüzdeki ilk seçimde sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin iktidar merkezi olacaktır…

Bursa, ülkemiz ihracatının dörtte birini tek başına üretiyor, otomotiv, tekstil, makine imalat sanayinin başkenti, tarihi ve eşsiz doğasıyla, kaplıca ve kış sporlarıyla turizmin merkezi büyük zenginliklere sahip bir şehrimiz.

Bursa, bu kadar üretken bir şehir olmasına rağmen Bursalı yurttaşlarım mutlu değil. Birçok sanayicimiz sıkıntı içinde, esnaf siftah etmeden kepenk kapatıyor, tarımdaki, zeytindeki sıkıntıları biliyoruz, biz ülkemin sorunlarını biliyoruz. Ancak suçlamak, şikâyet etmek, karalamak için gelmedik. Biz çare bulmak için geldik. Çare var mı? Var, çare Türkiye Değişim Partisi’dir.

Değerli yurttaşlarım, bizim kin ve nefretle işimiz yok. Biz uzlaşma ve hoşgörüden yanayız. Biz istiyoruz ki, bütün yurttaşlarımız dilini, kültürünü, inancını özgürce yaşasın. Biz istiyoruz ki, bu vatan toprağında herkes kardeş olsun, birbirine sevgiyle sarılsın.

Bugün Bursa’da yeni bir sayfa açıyoruz, bugün açtığımız iktidara hazırlık merkezi, yakın gelecekteki iktidarımızın müjdesidir. Ne mutlu bizlere ki bu tarihi toplantıya tanıklık ediyoruz. Bir gün gelecek iktidara bir gün kaldı diyeceğiz.

Sizlere söz veriyorum; bir tek hedefimiz vardır, milletimiz için iktidar olmak!

Büyük iktidarı yüreğinizde yaşayın, yaşatın. Hepinize bu büyük yolculukta başarılar diliyorum. Yolunuz açık, ışığınız bol olsun."

Editör: TE Bilişim