MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Çakıcı’ya destek vermesini de yorumlayan Kalın, “Sayın Bahçeli’nin Çakıcı’yla eskiye giden dostluğunun olması da onun belki bir vefa duygusuyla söylediği bir şey” dedi.

Alaattin Çakıcı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdit ve hakaret içerikli mektubu sorulan İbrahim Kalın, Devlet Bahçeli'ye yönelik, “Kişisel hukuk ile hukukun ortaya koyduğu normlar arasında bir çatışma olmaması gerekir” ifadelerini kullandı.

Alaattin Çakıcı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdit ve hakaret içerikli mektubu sorulan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Devlet Bahçeli'ye yönelik, "Kişisel hukuk ile hukukun ortaya koyduğu normlar arasında bir çatışma olmaması gerekir" ifadelerini kullandı.

İbrahim Kalın, NTV’de katıldığı programda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Kalın, kendisine Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdit ve hakaret içeren mektubunun sorulması üzerine ise "Hukuki süreç işliyor. Türkiye’de kimsenin kimseyi bu şekilde tehdit etmesi hukuk devleti normları açısından kabul edilebilir bir şey değil" şeklinde değerlendirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Çakıcı’ya destek vermesini de yorumlayan Kalın, “Sayın Bahçeli’nin Çakıcı’yla eskiye giden dostluğunun olması da onun belki bir vefa duygusuyla söylediği bir şey. Orada kişisel hukuk ile hukukun ortaya koyduğu normlar arasında bir çatışma olmaması gerekir” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim