Sosyal medya platformu Twitter'dan paylaşım yapan Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tolga Akalın çok tarışılacak bir tweet attı.

CiddiGazete’nin haberine göre; İyi Parti Başkanlık Divanı Üyesi Mehmet Tolga Akalın, çok tartışılacak bir paylaşımda bulundu.

Akalın, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i "kutsal" ilan etti.

Sosyal medya platformu Twitter'dan paylaşım yapan Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tolga Akalın, şu ifadeleri kullandı:

"İYİ Parti, çok partili siyasi hayata temayüz ettiğimiz 1908 yılından itibaren kurulmuş olan siyasi partilerimiz arasında en muazzam kuruluş hikayesine sahip siyasi partidir. Hikayesi aynı zamanda istikbalidir. Genel Başkanı kurucu lideridir ve her iyi partilinin kutsalıdır. Nokta"

AKALIN'A TEPKİ DURMUŞ YILMAZ'DAN GELDİ

Mehmet Tolga Akalın'ın Meral Akşener'e "kutsiyet" atfetmesi sosyal medyada tartışma yaratırken, İyi Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz da yaptığı paylaşımda, Akşener'in "kutsallığı" reddetmesini istedi.

Aklı önceleyen bir siyasi parti olduklarını belirten Yılmaz şöyle dedi:

"Biz, ülke yönetiminde planı, program iddiası olan, aklı önceleyen bir siyasi partiyiz. Başkalarını değerlerimizin içini hoyratça boşalttıkları için eleştiriyor, tavır koyuyoruz. Erdoğan'a atfedilen benzer sıfatlardan rahatsız olduk. Genel Başkanımız 'kutsallığı' reddetmelidir."

Tolga Akalın'ın paylaşımının altına çok sayıda eleştirel yorum yazıldı.

Editör: TE Bilişim