SÜLEYMAN ATALI KİMDİR?

01.02.1966 yılında Trabzon’un Sürmene kazasında Emine ve Sebahattin Atalı’nın 9 evladından 4. sü olarak gözlerimi bu fani aleme açtım.

İlk ve orta öğrenimimi Sürmene’de, liseyi Trabzon’da bitirdim. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari bölümler Fakültesi İşletme ve aynı üniversitede Kamu Yönetiminde devam ettim. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü Arkeoloji ve Şehirler Tarihi üzerine eğitim aldım.

İş hayatına baba mesleği olan inşaat işleriyle başladım. Halen bünyesinde birçok iş kolu şirketi bulunan Atalı Grup Yönetim Kurulu Başkanlığı ve ayrıca 650 bağımsız bölümü bulunan, Anadolu yakası Sancaktepe Galericiler Sitesinin 3 yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmekteyim.

Birçok inşa ve çevre odaklı vakıf ve dernek yöneticiliğim bulunmaktadır. Ayrıca TİAB (Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları Derneği) gibi iş alanımın derneklerinde üyeliğim bulunmaktadır. MHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda 24 yıldır kesintisiz olarak görev yapmaktayım.

Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Hz. Ebubekir’in (r.a); teslimiyeti ve yol arkadaşlığı, Hz. Ömer’in (r.a); yiğitliği ve adaleti, Hz. Osman’ın (r.a); cömertliği ve fedakârlığı, Hz. Ali’nin (r.a); takvalık ve bilgeliği, Mustafa Kemal Atatürk ve Alparslan Türkeş’in; Milliyetçiliği, Dr. Devlet Bahçeli’nin ; Devlet ve millet savdalılığı, şiarımız olacaktır.

Editör: TE Bilişim