Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün Arnavutköy'de vatandaşların derdini dinledi ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Geçtiğimiz gün diğer semtlerde ziyaretler yapan Özdağ, Arnavutköy'de de büyük bir ilgiyle karşılaştı. Semtin yerlisiyle yapılan konuşmalar esnasında vatandaşların değişen demografik yapı karşısında şikayetçi olduğu görüldü.

"Benim 3 tane kızım var, ben çocuklarıma gelecek kuramıyorum ülkemde. Bir gelecek göremiyorum çocuklarıma ama 25 yıldır da ülkenin kanını emdiler yeter. Bir Katarlı çıkıp 'ben senin ülkene para veriyorum benimle ilgilenmek zorundasın' diyorsa benim ülkem bitmiştir, ülkem diye bir şey kalmamıştır" dedi.

Özdağ vatandaşa "Siz bu ülkenin gerçek sahibisiniz. Merak etmeyin Türk devletini Türk milletine geri vereceğiz" dedi.

Başka bir vatandaş ise caddede Türkçe konuşacak kimseyi bulamadığını, söyledi. Kendi ülkesi içide azınlık olarak kaldığını düşünen vatandaşlar içinde bir gencin: 

“Suriyelilere polis olma yetkisi verilmiş. Kendi ülkesinden kimliğini bırakıp kaçanlar, Türkiye’de bize kimlik soracaklar” isyanında bulundu. Halkın şikayetleri karşısında ellerini sıkan Özdağ, ülkenin gelecek güzel günlerine dair söz verdi.

Editör: TE Bilişim