Törene MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldı. MHP’lilerin ve İYİ Parti’lilerin cenazeye katılımı yoğun oldu.

Bahçeli’nin cenazeye katılması sürpriz olarak değerlendirildi.

Bahçeli ve Akşener 5 yıl aradan sonra ilk kez

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener beş yıl aradan sonra ilk kez tokalaştı. İki genel başkanın toklaşma öncesi gerginlikleri gözlerden kaçmazken, bu durumu bir birleşme miladı olarak kabul edenlerde oldu.

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanlığı resepsiyonunda iki lider yan yana gelmemeye özen gösteriyordu.

Birleşmenin miladı kabul edilsin…

Milliyetçi, Ülkücüleri MHP’li, BBP’li, İYİ Parti’li bölüp birbirinden uzaklaştıran, ayrıştıran anlayışın son bulması, yeni bir miladın başlangıcı olması dileğiyle, MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’nin Hasan Hüseyin Türkoğlu cenazesine katılması, Ülkücü camia tarafından ümitle karşılandı. Bu tavırların ilerde Ülkücü, Milliyetçilerin birleşmesi adına ilk adım olabileceği ise konuşulanlar arasında.

Bahçeli, Kılıçdaroğlu ile tokalaştı

Siyasetin çok sıcak geçtiği son günlerde Bahçeli’nin Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirmesine rağmen, cenaze töreninde tokalaşması dikkatlerden kaçmadı.

İYİ Parti kurucusu Hasan Hüseyin Türkoğlu’nun cenazesi 13/03/2020 Perşembe günü Osmaniye’nin Düziçi ilçesindeki Merkez camiside kılınacak öğle namazından sonra, Çamiçi Mezarlığında defnedilecek.

Editör: TE Bilişim