Özbay, ‘Özdağ’ın ve Özdağ gibi Türk milliyetçisi İYİ Partililerin partiden dışlandığını ve onların yerine kuklaların getirildiğine’ dikkat çekti.

Özbay, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

İYİ PARTİ VE ÜMİT ÖZDAĞ...

Haber Türk kanalında Ümit Özdağ’a soruyorlar, Özdağ’da soruları tek tek cevaplayıp, kendisinin ve diğer Türk Milliyetçisi ülkücülerin kurdukları bu partiden nasıl dışlandıklarını, yerlerine yaramaz isimlerin getirildiğini açıklıyor.

Ben seçimlerden hemen sonra ülkücülerin bu parti listelerine alınmadığını, çekirdek ülkücülerin cımbızla tek tek ayıklandığını söylemiştim.

Yine Meral Akşenerin de Bahçeli, Erdoğan, Kılıçdaroğlu gibi görünmeyen yabancı güçlerin bir kuklası olduğunu, bunların ipini elinde tutan yabancı istihbarat odaklarının, Ülkücülerin meclise girmesini asla istemediklerini ve siyasi partilerin başına oturtulan kuklaların da ülkücüleri tasfiye ettiklerini,

Ülkücülerin gömleğinin bu siyasi partilere ve genel başkanlarına üç numara büyük geldiğini, Türk Milletinin hasretle beklentisi olan gerçek ülkücülerin seçimlere bağımsız girmekten başka çarelerinin kalmadığını söylemiştim.

O zaman İyi Partinin iyi niyetli taraftarlarından ağır eleştiri yağmuruna tutulmuş, zaman kimin haklı, kimin haksız olduğunu ortaya çıkaracak demiştim. Akşener’in ülkücülere ihanet ederek bindiği dalı kestiğini ve iktidar trenini kaçırdığını yazmıştım.

Aradan uzun süre geçti ve benim o zaman söylediklerimi Ümit Özdağ şimdi Haber Türk kanalında açıklıyor.

Geç de olsa gerçekleri ortaya koyduğu ve açıkladığı için ve de Türk Milliyetçisi , değerli devlet adamı ve yakından tanıdığım babası rahmetli Muzaffer Özdağ’ın oğluna yakışır ülkücü tavrı koyduğu için

Ümit Özdağ’ı kutluyorum.

Editör: TE Bilişim