Şarkıcı Işın Karaca, Candan Ertem ve Tan Taşçı Ankara Kapalı Spor Salonu'nda AKP 7. Olağan Kongresi'nin kalabalığına dikkat çekerek tepki gösterdi.

AKP Parti 7. Olağan Kongresi Ankara Spor Salonu'nda başladı. Şarkıcı Işın Karaca kongrenin kalabalığa tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan karaca, "Asla bu kadar iç içe olmayacağız" dedi. 

Instagram hesabından kongreden bir görüntü paylaşan Karaca, "Yeminle, söz veriyoruz. Bizim sektörümüzü açınca asla bu kadar iç içe olmayacağız" dedi.

"MÜZİSYENLERE İZİN YOK AMA MİTİNGLERDE..."

Işın Karaca'nın yanı sıra şarkıcı Tan Taşçı da Twitter hesabından şu sözlerle tepki gösterdi: "Müzisyenlere sahne alma, gösteri yapma, toplaşma, oynaşma, para kazanma, hayatını devam ettirebilme, karnını doyurma, mutlu olma izni yok! Bu ablalar, abiler bu halde mitinglerde göbek atıyorlar! Maşallah. O dilinizden düşürmediğiniz Allah her şeyi görüyor dostum."

ERTEM: "BİZ OLSAYDIK..."

Twitter hesabından açıklama yapan Müzisyen Ceylan Ertem, "Otobüslerle Ankara'ya giden partililerin görüntüsünü paylaşıp, "Bir tur aracında, el işaretini de şunlarla değiştir mesela, biz olsaydık, büyük cezalar yerdik müzisyen arkadaşlarım" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim