Van'da yaşanan çığ felaketinde 33 vatandaşımız canından olurken AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Kırıkkale'de seçim sonuçlarına teşekkür ederek çay dağıtması sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. İmamoğlu'nun tatili eleştirenler Erdoğan'ın bu hakaretine karşın sus pus kaldı.

Ülkemiz Van'da yaşanan çığ felaketinin yaralarını sarmaya çalışırken Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim sonuçları için Kırıkkale'de vatandaşlara teşekkür ederek çay dağıttı.

Yarkadaş'tan Tepki

CHP'li Barış Yarkadaş ise bu durumu sosyal medya üzerinden attığı tweetler ile yorumladı. Yaşananlara büyük tepki gösteren Yarkadaş, AKP'nin bu tweeti Van'da hayatını kaybeden 33 vatandaşımızın açıklanmasının hemen ardından attığını ve AKP Genel Başkanı'nın hiçbir şey olmamış gibi mitinge devam ederek keyif çayı dağıttığını söyledi.

Yarkadaş, medyanın bile korkudan Van'da yaşanan çığ felaketi ile ilgili haberi keserek Kırıkkale'deki mitinge canlı olarak bağlandığını ve Erdoğan'ın konuşmasını yayınladıklarını ifade etti. Erdoğan'ın ve partisinin acı hissetmediklerini belirten Yarkadaş, böylesine acı bir günde bu mitingin yayınlanmasından AKP'nin utanması ve keyif çayı ibaresinin yanlış olduğunun bir an önce farkına varmamasının yanlış olduğunu dile getirdi.

Editör: TE Bilişim