Genel Başkanı İrfan Uzun açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Öncelikle Gündüzü Cuma, gecesi Kandil olan bu mübarek günün bütün Müslüman alemine huzur getirmesini, kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine ve yeni rahmet kapılarının açılmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyor, Yalova hemşerilerimizin ve tüm Islam aleminin Mevlid Kandili'ni kutluyorum.Çok sevgili Yalova Halkı; bugün burada bu sevinci sizinle paylaşıyor olmanın mutluluğu içerisindeyim. Hem kaplıcalarının hem Denizinin oluşu, sahili ve doğasıyla gönül dolduran yapısı, büyükşehirlerimize olan mesafe yakınlığı, huzuru ve siz güzel insanlarıyla Yalova adeta bizim göz bebeğimiz. Bilmenizi isterim ki artık yalnız değilsiniz. Sizlerinde yardımıyla çalışıp birlik olup üstesinden geleceğimiz birçok sorunumuz var. Biz Adalet Birlik Partisi olarak hepsinin bilincindeyiz. Yalova ile birlikte toplam 41 ilimizde teşkilatlanmış bulunmaktayız. Kadın kolları, Gençlik kolları ve Türkiye’de Siyasi Partiler arasında ilk olarak yer verdiğimiz Engelli kollarımızın çalışmalarıyla birçok başarıya imza attık, çok doğru yollar kat ettik. Bundan sonra bu yolda Yalova ilimizin de bizimle beraber olmasından memnuniyet duyduğumuzu bilmenizi isterim.

Genç, dinamik, mütevazı kişiliği ve duruşuyla örnek bir vatandaş olan Yalova Adalet birlik partisi İl başkanı olarak atadığımız Sayın Murat Kalaycı’nın Partimizin Yalova ilinde kurulmasında büyük emeği geçmiştir. Kendisini yürekten kutluyorum. Bizler Adalet Birlik Partisini kurarak köyden kente değişim ve dönüşüm şartı diyerek Halkına milletine hizmet aşkıyla 81 İl e huzuru refahı sağlamak amacı ile bu yolla çıktık. Çıkmış olduğumuz bu yolda Yalova İl Başkanı Sayın Murat Kalaycı’a ve yönetim teşkilatına başarılar diliyor, Adalet Birlik Partisi Yalova İl Başkanlığımızın Yalova ilimize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Ardından Yalova Adalet Birlik Partisi il başkanı Kalaycı’da yapmış olduğu konuşmada şu sözleri dile getirdi;

“Halkımın Mevlid Kandilini ve Cumasını kutlar, ülkemizin birlik, barış ve huzur içinde olmasını dilerim. Öncelikle Genel başkanım Sn. İrfan Uzun, sırasıyla teşkilat başkanlarım ve yönetim kurulu başkanlarım bu güzel günde Yalova'ya gelerek bizleri onurlandırmışlardır. Ayrıca bugün yanımızda yer alarak gururumuza ve mutluluğumuza ortak olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Genel başkanım Sayın İrfan Uzun un Bizlere güvenip her birimize verdiği bu şerefli görevi bir madalya gibi göğsümüzde gururla taşıyacağız. Gece gündüz demeden Yalova halkı İçin çalışacağız. Ayrıca bilmenizi isterim ki; söz konusu olan vatana ve millete hizmetse aziz milletimizin her bir temsil noktasının benim gönlümde çok müstesna bir yeri vardır ve başımın tacıdır. Bu düşünce bu hizmet aşkı ile daima Yalova halkımın huzuru ve refahı için çalışacağız. Yalova adalet birlik partisi il binamız açılışını gerçekleştirdik. Tüm Yalova Halkına Hayırlı olmasını diliyorum.” dedi

Editör: TE Bilişim