İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Erdoğan'ın İdlib saldırısı sonrasındaki konuşmasına tepki göstererek devlet adamlılığının bugün resmen öldüğünü ifade etti. Cumhurbaşkanı'ndan beklenen konuşmaları duymadıklarını belirten Ağıralioğlu, Erdoğan'ın gündeminde sadece konut satışı, bira şişeleri, turist sayısı ve araba satışı yer aldığını söyleyerek tepkisini dile getirdi.

İYİ Parti Sözcüsü Ağıralioğlu, Erdoğan'ın İdlib'deki saldırıdan sonra 2 gün ortalarda gözükmemesi ve akabinde de sanki hiçbir şey olmamış gibi şehitleri dahi ağzına almadan sadece konut satışı, bira şişeleri, turist sayısı ve araba satışından bahsetmesine tepki gösterdi.

Devlet Adamlığı ve Merhameti Ölmüştür

Erdoğan'a pek çok sosyal medya takipçisi de büyük bir tepki gösterirken İYİ Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu da tepki gösterenler arasında yerini aldı.

Ağıralioğlu, 36 şehit haberini aldığımız günlerde Erdoğan'ın konuşmasının sadece siyasi amaçlı olmasının ülke insanını yaralayan en büyük hadiselerden biri olarak akıllara kazındığını dile getirerek buna tahammüllerinin olmadığını ifade etti.

Ağıralioğlu, şehitlerin asla ölmeyeceğini ancak bugün devletin dilinin, devlet adamlığının, nezaketin, vefanın ve merhametin öldüğünden bahsetti.

Editör: TE Bilişim