Zafer Partisi Antalya Kurucu İl Başkanlığı’na atanan Galip İlya atandı.

Kaya’dan ilk açıklama geldi.

Kaya’nın açıklaması şu şekilde:

Genel Başkanımız Sn. Prof. Dr. Ümit Özdağ İstanbul Bağımsız Milletvekili olarak Türkistan (Yesi) şehrinde Hoca Ahmet Yesevi türbesini ziyaret ederek manevi huzurunda parti kurma çalışmalarına başlatmıştır.

Buradan aldığı toprağı Hacı Bektaş-ı Veli türbesine getirerek ve ziyaret ederek çalışmalara devam etmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruzu başlattığı 26 Agustos’da Sakarya meydan muharebesinin yapıldığı yer ziyaret edilerek çalışmalara devam edilmiş aynı gün İçişleri Bakanlığına müracat edilerek ZAFER PARTİSİ’nin kuruluşu resmen tamamlanmıştır.

ZAFER PARTİSİ ‘’ZAFER HAFTASINDA’’ 30 Agustos günü 1. Olağan Genel Kurulunu yaparak Genel Başkanlığa Sn. Prof. Dr. Ümit Özdağ’ı getirilerek Genel İdare ve Merkez Disiplin kurulları belirlenmiştir.

ZAFER PARTİSİ kuruluşunu tamamladıktan sonra hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarına başlamıştır. Teşkilatlardan Sorumlu Gen. Bşk. Yrd. sı Sn. Ali Dinçer Çolak Antalya’ya gelerek gerekli istişare çalışmalarını yaptıktan sonra Genel Başkanımızında oluru ile ZAFER PARTİSİ Antalya Kurucu İl Başkanlığına Galip İlya olarak tarafım atanmıştır.

ZAFER PARTİSİNİN siyasi düşünce ve fikri ‘’ATATÜRK Çizgisinde Türl Milliyetçiliği’’ olarak tüzüğünde belirtilmiştir.

Zafer Partisi fikri yapısını Cumhuriyetin kurucu iradesi ve ATATÜRK’ün fikri düşüncesi Türk Milliyetçiliğinden alır.

Bu düşünce ATATÜRK’ün ‘’Nutuk, Gençliğe Hitabesi’’ ile ‘’NE Mutlu Türküm’’ düşünce ve fikirlerinde mevcut olup, bu fikirleri gerçek manada uygulayacak parti Zafer Partisidir. Maalesef ATATÜRK’ün vefatından sonra buğüne kadar hiçbir parti ATATÜRK’ün ‘’TÜRKLÜK ve TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ’’ fikrini uygulamamıştır.

Zafer Partisi ve Genel Başkanımız Sn. Prof. Dr. Ümit Özdağ Gençlerimize çok önem vermektedir. Kadın politikaları her zaman ön planda olacaktır.

Zafer Partisi ‘’Bilim, Birlik, Barış’’ ilkeleri doğrultusunda çalışarak ATATÜRK’ün hedeflediği Türk Milletini ve Devletini muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracaktır.

Galip İlya olarak özgeçmişim ise;

1965 yılında Antalya da doğan evli üç çocuk babası ve üniversite mezunu olup ticaret ve uzun yıllar çiftçilikle uğraştım.

1997 yılında MHP de Kızılarık Mh. temsiciligi Muratpaşa belde yönetimi muhasipliği.

2004 yılından itibaren de iki dönem merkez ilçe teşkilatı muhasip üyeliği.

Ayrıca 1999 seçimlerinde Kızılarık Mah. Muhtarlıgını kazanarak iki dönem 2009 yılına kadar görev yapıp Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adaylığı için muhtarlık görevini bıraktım.

2015 yılında MHP İl yönetim kurulu üyesi olarak görev bulundum.

İl teşkilatının kurultay öncesi üst kurul üyelerinin imzalarının toplanması ve kurultay sonrası görevden alınması süreci ile MHP de siyaseti noktaladım.

İyi Parti'nin kuruluş sırasında da çalışmalara aktif katılmış olup sonrasında yaşanan olumsuz uygulama ve kadrolaşma sebebiyle aktif siyasete ara verdim.

Ayyıldız Hareketine katılarak parti kurulma sürecinde çalışmalara aktif katıldım.

Galip İlya Zafer Partisi Antalya Kurucu İl Başkanı

Editör: TE Bilişim