Zafer Partisi İl Başkanı Vedat Çalık yayınladığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2019 Türkiye yerel seçimleri, Türkiye’de ki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2019 tarihinde yapılmış ve seçim sonucunda belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenmiştir. 2019 Türkiye yerel seçimleri sonucunda, İzmit Belediye Başkanlığı seçimini Cumhuriyet Halk Partisi adayı Fatma Kaplan Hürriyet kazanarak Kocaeli’nin merkez ilçesi İzmit’e belediye başkanı olmuştur.

ÇEVİRDİĞİ MALİ ENTRİKALAR

İzmit’ belediyesine başkanlık yapmaya değil de çevirdiği mali entrikalar ile adeta Trakya’dan İzmit belediyesini soymaya geldiği anlaşılan Fatma Kaplan Hürriyet’in, İzmit Belediye Başkanı olur olmaz yaptığı ilk icraat eş, dost, akraba ve yandaşlarına şirketler kurdurmak olmuştur.

Eş, dost, akraba ve yandaşlara şirketler kurdurtan Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesinin kasasını doğrudan temin alımlar ile boşaltmakta eşini, dostunu, akraba ve yandaşına haksız kazanç sağlamaya hiç hız kesmeden son sürat devam etmekte, adeta yangından mal kaçırmaktadır.

HİÇ UTANMIYOR

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in 2019 Türkiye yerel seçimlerinden sonra kurdurttuğu şirketlere doğrudan temin yolu ile adrese teslim iş vermekten adı çıkarak deşifre olmasına rağmen hiç yüzü kızarmamakta hiç utanmamaktadır.

PİŞKİNLİĞİN FOTOĞRAFI

Son Bir yıl içerisin de İzmit Halkının 50 Milyon Türk Lirasına doğrudan yolsuzluk ile buharlaştıran Fatma Kaplan HÜRRİYET’in yeni vukuatı, 2019 Türkiye yerel seçimlerinden sonra 1 Eylül 2021 Çarşamba günü sadece 240 Bin Türk Lirası sermaye ile Demirkapı Mahallesi 1599. Sokak Ferman Apartman. Blok No 47 / A İstanbul Bağcılar da bulunduğu belirtilen ama bir türlü yerinde bulunamayan Atex Contract Proje Anonim Şirketine davet usulüyle 1 Milyon 14 Bin TL’lik mobilya alım işi vermesidir. Bu kadar yüzsüzlüğe rağmen sayın başkanın İzmit sokaklarından geziyor olması pişkinliğin fotoğrafıdır.

BAĞCILAR’DA ADRESİ BİLE BULUNMAYAN…

İzmit Belediyesinden, 92 Mağazası ile dünyanın her yerine kargo yapabilen MOBESKO esnafına mobilya alım ihalesinde davet yok ama doğrudan teminin diğer adı olan davet sistemi ile İstanbul Bağcılar da yerinde bulunamayan bir resmi web adresi dahi olmayan Atex Contract Proje Anonim Şirketine 1 Milyon 14 Bin TL’lik mobilya alım işi var.

Fatma Kaplan HÜRRİYET’in komşusu olan Zincirlikuyu caddesi mobilyacı esnaflarına mobilya satın alım ihalesi daveti yok ama Atex Contract Proje Anonim Şirketine 1 Milyon 14 Bin TL’lik mobilya alım işi var. Yüzsüzlük ve Pişkinlikte sınırı tanımayanların takdirini İzmit halkına ve İzmitli mobilya mağazası esnaflarına bırakıyoruz.

DAHA ÇOK BULUŞACAĞIZ

Biz Zafer Partisi Kocaeli il Başkanlığı olarak eşe dosta akraba ve yandaşa doğrudan temin ile ihale edilen mobilya satın alımı yolsuzluğunun peşini bırakmayacak, halkımızın haklarını savunmak adına İzmit Belediyesi önünde daha çok buluşacağız.”

Editör: TE Bilişim