Küçükçekmece Kadın Dayanışma Platformu Başkanı Sn. Zekavet Taş ‘ın düzenlediği "CUMHURİYETİN KADIN ÖNCÜLERİ" paneline Zafer Partisi Kadın, Çocuk Ve Aile Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Sn. Sevda ÖZBEK ve Zafer Partisi İstanbul Kadın Kolları il Başkan Yardımcısı Sn. Gülseren Güçlü ve partinin diğer ilçe kadın kolları ile birlikte katıldı.

Panele, Zafer Partisinin yoğun katılımı damga vurdu. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevda ÖZBEK ve beraberinde katıldığı İstanbul il ve ilçe kadın kolları Başkan Yardımcıları panelde yoğun ilgiyle karşılandı.

İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan program, Kadın Dayanışma Platformu Başkanı Sn. Zekavet Taş, Akademisyen-Yazar Elfin TATAROĞLU’ nun konuşmalarıyla devam etti. Panele bir çok  sayıda partinin kadın kolları temsilcileri, STK lar, İş adamları Derneği, Türk Anneler Derneği, Anadolu Eğitim Kültür Konfederasyonu ve Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri katıldı.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevda ÖZBEK panelde kadınların büyük ilgisiyle karşılaştı. Kadınlarla sohbet eden Sn. Sevda ÖZBEK,  Zafer Partisinin Kadın Politikalarına bakış açısını anlattı. ‘’Demokratik ileri bir toplum için kadınların güçlendirilmeleri, etkinlik alanlarının genişletilmesi, eğitim, istihdam, sağlık, siyaset, hukuk vb. alanlarda eşit fırsat ve olanaklardan faydalanabiliyor olmaları bizim için büyük önem taşıyor. Genel Başkanımızında kadınların siyasette yer alması konusunda destekleyici net bir duruşu var. Bu bizi motive ediyor. Kadınların siyasette yer alması konusunda bizleri destekleyen, yolumuzu açan Genel Başkanımız Sn. Prof. Dr. Ümit Özdağ’a  teşekkürlerimi sunuyorum. Zafer Partisinin kadın yönetici kadrosuna baktığımızda birçok  il ve ilçelerde kadın başkanlarımız bulunmaktadır. Aynı zamanda partimizin kurucular kurulunda, GİK, MDK ve Divanda  nitelikli, konularında uzman  ve yetkin  kadınlarımız yer almaktadır. Her geçen gün partimizde aktif siyasette yer alan kadınları görmek mutluluk verici. Bugün Türk kadınları olarak siyasette yer alıyorsak  bunu çağın ötesindeki lider başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyuz. Cumhuriyet tarihinin her sürecinde başarılı ve kahraman kadınlarımız var. Ayrıştıran değil birleştiren, susan, susturan değil konuşan üreten bir partiyiz. Ülkenin güçlü kadınlara ihtivacı var. Zafer Partisi olarak korku siyaseti değil, ümit siyaseti yapıyoruz. Kadınlarımızı siyasete davet ediyorum ‘’ ifadelerini kullandı.
Zafer Partisi Kadın, Çocuk Ve Aile Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevda Özbek’e siyaset hayatında başarılar dileriz.

Editör: TE Bilişim