Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Genel Sekreter ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Genel Başkan Yardımcıları Cezmi Polat, E. Bülent Kutlu, Aslan Yaman, Burak Mengü, Yaşar Asiler ve Ankara İl Başkanı Tuğba Mızrak Demirbağ ile birlikte kalabalık bir heyetle Siteler esnafını ziyaret eden Zafer Partisi heyeti, esnafın sorunlarını dinleyerek, parti programında da yer alan çözüm önerilerini esnafla paylaştı.

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ve Yönetim Kurulu ile görüşerek, mobilya sektöründe yaşanan sorunları dinleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Sorunları biliyoruz, bu sorunların çözümlerine dair gerçekçi projelerimizi de esnafımızla paylaşıyoruz. Ancak her alanda olduğu gibi, ekonomik sorunların çözümünde de öncelikle Suriyeli ve Afgan sığınmacı ve kaçakların gönderilmesi ve bunlara harcanan paranın, Türk ekonomisi içinde kalması gerekiyor” dedi.

Bir yüzücünün ayaklarına bağlanan demir ağırlıkların, en iyi yüzücülerin bile boğulmaya sebep olması gibi sığınmacıların Türkiye’nin ayağına bağlanan prangalar olduğuna vurgu yapan Özdağ, “Zafer Partisi, Türk üreticisinin, Türk esnafının partisidir. Üretimin ve ihracatın önündeki engelleri tümüyle kaldıracağız. Ancak bunu yapabilmek için ayaklarımıza bağlanan sığınmacı prangasından kurtulmamız gerekiyor. Türk ekonomisinin üzerinde bu kadar ağır bir yük varken, bu yükten kurtulmadan üretilecek hiçbir çözüm politikası nihai sonuca ulaşmayacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Türk esnafı, Türk seçmeni 2023’te çok önemli bir tercih yapacak, ya bütün sığınmacı ve kaçakları ülkelerine geri gönderecek Zafer Partisi’ne oy verecek, ya da ister Cumhur İttifakı, ister Millet İttifakı’na mensup, Suriyelileri, Afganları Türkiye’de tutacak ve onları entegre edecek partilere oy verecekler” şeklinde konuştu.

Öteyandan Zafrer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yaptığı paylaşımda “Bugün Ankara Siteler'deki esnaf ziyaretimizde bizleri ağırlayan Siteler Mobilyacı esnafına teşekkür ederim.
ZaferPartisi'nin Türkiye'yi dönüştürecek ekonomi politikaları hem esnafımızın hem milletimizin refahını arttıracak.
Ama önce 8 milyon sığınmacı ve kaçağı geri göndereceğiz.”
dedi.

Editör: TE Bilişim