Zafer Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Onur Şenarslan’dan dikkat çeken Kazakistan ve Türk Dünyası açıklaması geldi.

Açıklama şu şekilde:

“TÜRK’ÜN ZAFER’İ KONSEPTİ RUS OLİGARKLARI VE KÜRESEL SERMAYE’Yİ RAHATSIZ ETTİ”

“Kazakistan Türk Dünyası’nın kırılma noktasıdır. Türk Devletleri Teşkilatı ve Türk’ün Zafer’i konsepti Rus oligarkları ve Küresel Sermaye’yi rahatsız etti.

İnsangücü, kuşak yatırımları ve çalıntı knowhow’la yükselen Çin’i ve sınırsız doğal kaynaklarıyla Rusya’yı, Yemen’i, Suriye, Lübnan ve Irak’ı örtülü işgal eden yayılmacı Fars şövenizmi’ni dizginleyecek dünya üzerinde sadece bir güç var: ‘Birleşik Türk Gücü’.

Ilımlı diye zerkedilen zehirli örtülü ajanlık faaliyetleri ile Türkiye’yi dizginlemeye, Yerli Işbirlikçiler’den Genel Af sözü karşılığı iktidar sözü verip pseudo-Kürdistan yaratmaya çalışan ABD’deki İsrail lobicileri çok büyük yanlış bir hesap içindeler.

Kırım’dan sonra Kazakistan da düşerse Türk Dünyası’nın bel kemiği kırılır ve bir daha doğrulamaz. Türkiye’nin bütün unsurları ile acilen Kazakistan’a bir daha çıkmamak üzere giriş yapması gereklidir. Siklet merkezi şu an Halep ya da Ankara değil Türkistan’dır. Türkistan düşerse hepimiz düşeriz. Bütün gücümüzle Rus emperyal emellerini ezmeliyiz.

Ancak o zaman gelecek bin yıl Küreselcilerin değil Türklerin olacaktır.

Zafer Partisi genel başkan başdanışmanı Onur Şenarslan”

Editör: TE Bilişim