Habererk / Özel haber

Dış İşlerinden Sorumlu Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sedat Timur, Kurucular Kurulu Üyesi Şahin Çakır, İl Başkanlığı’nın yapacağı faaliyete katılma üzere Kırşehir’e gittiler. Sonrasında Kırşehir’de basınla kahvaltı sivil toplum örgütleri, Esnaf Zanaatlar ve Ziraat Odası gibi Türk Ocağı, Atatürkçü Düşünce Derneği ve şehit ailelerini ziyaret etti.

Partinin kahvaltı programındaki ilk açılış konuşmasını Zafer Partisi İl Başkanı Mustafa Kılıç yaptı.

Sonrasında Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk konuşma yaptı.

Türk’ten dikkat çeken açıklamalar geldi.

İsmail Türk’ün açıklamaları şu şekilde:

“10 MİLYON ENSAR MUHACİR Mİ OLUR ARKADAŞLAR?”

“Zafer Partisi’nin ilk kurulduğu yerlerden birisidir Kırşehir’imiz. O bakımdan il göz ağrımız ve bizim için çok önemli bir teşkilatımız olduğu için biz de ilk ziyaretimizi İstanbul ve Ankara güzergâhından gece bu şehre gelerek sizlerle buluşmak istedik. Demokrasilerde millete hizmet etmenin en meşru yolu siyasettir. Türk Milleti’nin kaynaklarını israf edeleri, geleceğimizi yok edenleri önce Türk Milleti’ne ifşa etmek daha sonra da çözüm önerilerimiz ve projelerimizle bunları anlatmaya çalışıyoruz. Niye Zafer Partisi’ni kurduk? Örneğin AKP’li olmak için başka bir partiye ihtiyaç duymazsınız. Gidersiniz kapısını çalarsınız o siyasi partinin üyesi olursunuz. Bu tarafta da CHP’li olmak için de bir siyasi partiye gerek yok. CHP’li olmak HDP’li olmak için şahsen ben İyi Parti’ye ihtiyaç duymam. Ama Türkçü, Milliyetçi, Atatürk’ün izinde olmak istiyorsanız onu temsil eden bir siyasi parti olarak Zafer Partisi’ne ihtiyaç duyduk ve bunun için Zafer Partisi’ni kurduk.

Bugün sabit gelirli asgari ücretli memur emeklinin alım gücünün ne denli düştüğünü ve mutfaklara ne denli ateşler düştüğünü konuşmamıza gerek var mı? Bu kaynaklar (Suriyelilere harcanan paralar) elimizde olsaydı bizim sağlıkta, eğitimde, güvenlikteki açıklarımızı, ekonomideki açıklarımızı kapatabileceğimiz bir kaynaktı. 10 milyon Ensar Muhacir mi olur arkadaşlar?”

İsmail Türk’ten sonra Kırşehir Zafer Partisi İl Başkanı Mustafa Kılıç, kapanış konuşması yaptı.

Mustafa Kılıç, Zafer Partisi’nin Kırşehir programı hakkında bilgiler verdi.

Akşam partide verilecek konferansla program biteceği bildirildi.

Editör: TE Bilişim