Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Genel Başkan Yardımcısı 21. Dönem Sivas milletvekili Mehmet Ceylan, Genel Muhasip Seyit Yücel, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Türk, GİK üyeleri Erdinç Örencik, Bayram Kazancı ve Genel Başkan Danışmanı Onur Şenarslan’dan oluşan heyet 8-10 Ekim tarihleri arasında Bakü ve Gence’de değişik temaslarda bulunacak.

Zafer Partisi Dış İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sedat Timur ve Sanayi Başdanışmanı Bayram Kazancı da bu katılımcılar arasında yer aldı.

Azerbaycan-İran arasındaki ilişkililerin gerildiği bir dönemde Zafer Partisi Heyetinin Bakü’yü ziyareti Azerbaycan’a destek anlamını taşıyor.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ İstanbul Havaalanında yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, Zafer Partisi İstanbul Havalimanının adını Büyük Atatürk Havalimanı yapacak. Bugün kardeş Azerbaycan’a başlattığımız ziyaret, Türk Dünyası ülkelerine yönelik bir dizi görüşme trafiğinin ilk adımını oluşturuyor. Önümüzdeki süreçte Zafer Partisi heyetleri diğer Türk devletlerini de ziyaret edecek. Bu ziyaretin Kardeş Azerbaycan’ın saldırgan Ermenistan karşısında kazandığı Zaferi hazmedemeyen ve Bakü’ye düşmanlığını tırmandıran İran’a karşı kardeşlerimizin yanında olduğunumuzu göstermek amacını taşıyor.”

Editör: TE Bilişim