Ramo 28. bölüm full izlemek için yayında. 15 Ocak Cuma akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo 28. bölüm tek parça halinde Youtube’de. Peki, Ramo 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ramo 28. son bölüm ile 15 Ocak Cuma akşamında Show TV ekranlarında izleyenleri ile buluştu. Başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç’in oynadığı Ramo dizisinin 28. bölümünün tamamı kesintisiz olarak Youtube platformundan izlenebilmekte.

RAMO 28. BÖLÜM ÖZETİ

Ramo ile Cihangir birlikte işbirliği yaparak gizemli düşmanlarının elinden Sibel ve Nehir’i kurtarmak için hemen harekete geçer. Ramo kimsenin beklemediği bir anda cehennemden sağ salim çıkarak Irak’taki görevini tamamladıktan sonra evine döner ancak onu çok büyük bir sürpriz bekler.

Ramo 28. bölüm

Sibel, Ramo’nun hayatını kaybettiğini düşünerek şüphelendiği Cihangir’i öldürmek için ona gitmiştir. Ramo’da Cihangir’in bulunduğu evden Sibel’i kurtarmaya gittiğinde artık her şey deşifre olmuştur. İkisi de ölmekte üzeredir. Ramo son anda Cihangir’in elinden onu kurtarmayı başarsa da Sibel ile Nehir, kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılır ve o da bu anlara şahitlik yapmak zorunda kalır. Gizemli düşmanlardan Sibel ve Nehir’i kurtarmak da yine Ramo ile Cihangir’e kalmıştır.

RAMO 28. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ