Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen’in Arda Güler ve Fenerbahçe’ye forvet transferi konusundaki sözleri futbolseverleri ve Fenerbahçelileri kızdırdı.

Fenerbahçe’nin Kasımpaşa’yı deplasmanda 6-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendiren Dilmen, Arda Güler hakkında, “Risk almıyor, basit oynuyor”, yeni bir golcü bekleyen Fenerbahçelileri de “Öncelik değil” sözleriyle öfkelendirdi.

Türk futbolunun yeni göz bebeği Arda Güler hakkında, "Arda Güler'e bir nasihatte bulunayım; sakın oyuna girdiğin gibi davranma. Aldı eveledi, geveledi... Muazzam bir yetenek ancak risk alınması gereken yerde risk alması gerekiyor. Golden sonra kendine gelip basit oynamaya başladı." diyen Dilmen’e futbolseverler “Orada dur!” dedi. Dilmen'in bu sözlerine bazı taraftarlar ise hak verdi.

FENERBAHÇE’YE FORVET TRANSFERİ

Rıdvan Dilmen’in forvet transferi hakkındaki "Tekrar söylüyorum; daha Joao Pedro bile gelmemişken bir santrfor alınması öncelik olmamalı. Serdar Aziz'e bir şey olsa sağ stoperde eksik yaşanır." yorumu ise Fenerbahçeliler tarafından tepkiyle karşılandı.

Dilmen, Galatasaray hakkında, “Fenerbahçe'nin aldığı Joao Pedro tipi bir oyuncuya ihtiyacı var” yorumunda da bulundu.

Editör: Yadigar Hanım