~~Bir gerçek varki;
Sınırlarımız YÜZYIL sonra tekrar çizilmek istenirken acı çekeceğiz,
En büyük şanssızlığımız, içeride kıyafeti bizden olan ancak dışarıya çalışanların fazla olması!
Teni, rengi, elbisesi bizden,ancak aklı ve kalbi yabancı !.
Çünkü Türkiye merkezli oyun kuranlar bizi hem içeride hem dışarıda diz çöktürmek peşinde! Şimdi İran-Suriye-Irak üzerinde yeni planları devrede! Kürtler ise başrolde! Kürtler'i ayırıp Kuzey Irak ve Kuzey Suriye üzerinden AKDENİZ'e ulaştırmak istiyorlar! Mesela Salih Müslim bu iş için var! Barzani ve Öcalan ise bu oluşumun karşısında! Nedeni.de İkisi.de
Emir kulu oldukları için sessiz isyanlarıyla Siz Bizi teyet geçerek Haritalar üzerinde satranç oynayamazsınız mesajı veriyorlar.
Ve Ankara en sonunda!..
Uluslar arası baskıya daha fazla direnemedi Aleyn Arap için PEŞMERGEYE geçit vererek İsrail Köpeği Barzani ile aynı çizgide olduğunu ama Salih Müslim gibi Batının kapı köpeği isimlerle uzak düştüğünü ilan etti!Oluşturulmak istenen imaj ise şu!!
Kürt zordaysa artık Peşmerge gelip yardım edecekti!
(Son dönemde Başbakanımızın Akiller,le yaptığı o'uzun toplantıda özellikle bazı şeyleri,de Milletten gizliyoruz demesi çok manidardır Yukarıdaki Yansıtılmak istenen Peşmerge Efsanesinden Devlet Erkanının rahatsızlığıdır.
Siyasi otoriteyi kaybediyoruz dikkat!!!
Yarınlarda Egemenliğin teminatı devreye girer ve sen yapamıyorsun biraz dinlen denir)
Esad.la arkasındaki Silahlı eşkiyaya güvenip oturup pazarlık yapan Salih Müslim kaybedecekti!
Sonuçta Kürtler'in kaybedeceği bir oyunu janjanlı ve şaşalı bir şekilde Zafer havasında sunuyorlar!
Bazıları da buna kanıyor! İçeride çıkan son olayların ve bazı Kürt siyasetçilerin Özellikle Selahaddin Demirtaş'ın Terleyerek konuşma yapmasına sebep olan İmralı'nın MİT kanalıyla çektiği fırça değil bensiz bir Kürt davası olmaz deyip aklınızı başınıza toplayın Türklerle koailsyon yapar kazanımlarınızada son verdiririm mahiyetin,deTEHDİT VARİ BÂLÂNS AYARIYDI ASLINDA ANLAYANA;
Burada Umarız geç olmadan Kürt kardeşlerimiz doğruyu bulurlar!
Akıllarını başlarına toplamamaları Durumunda Türkiye Gerçekleri devreye girer TSK nın sessiz durması kimseyi aldatmasın,Bu Ülkede bugüne kadar Darbeler toplum istediği için olmuştur itiraz Darbelere değil Darbeden sonraki İşkence ve Kişiliksizleştirme izolasyon Politikalarına insanlar karşı olmuştur.
(Bir Örnek daha verelim İçişleri Bakanı Egemenliğin sıkıntıya girdiğini açıkça ima eden bir konuşma yaptı ve acı olan PKK ya rica edildi İmralıdaki kullanılarak sokak olayları durduruldu ve bu büyük taviz verilerek olay Fetret dönemi gibi Uluslararası güçlerin Hakemliğine bırakılacak gibi bir kıvama getiriliyor ve buda Türk Milliyetçilerinin bir nevi cinnet geçirmesine sebep oluyor!!!!
Ülkemizi yöneten Erk maalesef ipin ucunun kaçtığının farkındadır bunu hissettirmemek gayret ve çabasındaydı fakat MGK nın 11 saat gibi rekor bir zaman diliminde bitmesi konunun vehameti açısından gayet nettir!!
Maelesef şımarıklığa devam eden Ermeni vari Kürt Milliyetçilerinin meramıde Uluslar arası gözlemcilerin Kürt meselesinde masanın diğer tarafında olmasıdır.
Kürt Milliyetçileri ve Siyasetçilerinin anlamadığı
Kürde Türk'ten başkasının sahip çıkmayacağı gerçeğidir!
Batının işi bittiği zaman Geriye kalan acı hatıra kadınlarının karnında Coninin piçleri ve onursuzlaştırılmış insan yığını Irak bunun en büyük örneğidir.
Batı sırtına binemeyeceği etinden sütünden faydalanamayacağı hiç bir millete yardım yapmaz.
Çünkü bir gerçek vardır'ki Kürt kardeşlerimizin başı sıkıntıya girerse ğine geceleri uyumayacak olan yegane millet Türklerdir Türkiye Cumhuriyeti Devletidir
Temennimiz Bir'an önce herşeyin aslına rücu etmesidir aksi halde bu işten ğine zararlı Kürt kardeşlerimiz çıkacaktır.
Vesselam

Cahit DAK
 

Editör: TE Bilişim