AKP'yi zorda bırakan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından hafta sonu Süper Lig'de oynanan Beşiktaş - Elazığspor ve Galatasaray - Trabzonspor maçlarında, "Her yer rüşvet, her yer yolsuzluk" sloganları atılmıştı. AKP Bursa Teşkilatı, bu tezahüratlar üzerine harekete geçti. 

AKP'nin Bursa İl Gençlik Kolları Komisyon üyesi olduğu belirtilen bir kişi, Bursaspor tribünlerine hakim Teksas Grubu'na bir mail atarak, dün akşam oynanan Bursaspor - K. Erciyesspor maçında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek tezahüratlarında bulunulmasını istedikleri iddia edildi. "İstanbul takımları hala 34. dakikada malum tezahüratları yaparak, hükümete ve Başbakan'a çirkin saldırılarını sürdürmektedir" denilen e-postada, Bursaspor taraftarının karşılaşmanın 34. dakikasında Recep Tayyip Erdoğan'a desktek tezahüratları yaparak "oynanan oyuna karşı" desteklerini göstermeleri istendi. E-postada, "Büyük yankı ve ses getirecek bu hareketin gerçekleşmesi halinde, Bursaspor taraftarının bu duyarlılığı unutulmayacaktır" ifadelerine yer verildi. 

BİR DAHA OLMASIN!

Yeşil-beyazlı ekibin taraftar grubu Teksas, bu e-posta üzerine resmi internet sitesi üzerinden, "Bir daha olmasın" başlıklı bir yazı yayımladı. Açıklamada, "Bizler ve tribünlerimizi siyasi birer kukla sanan ve bu yönde kullanma düşüncesi olan parti veya kişilere karşı açıkça ifade ediyoruz ki; taraf da bertaraf da değiliz. Bu böyle biline" denildi.
 
İŞTE O MAİL

Editör: TE Bilişim