CEMAAT ve AKP KAVGASININ ARKA PLANI

 

Cemaat AKP kavgasının aslının...Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL'ün, Cemaat üzerinden, Tayyip Erdoğan'a operasyon yaparak iktidarı ele geçirme projesini çökertmek için Tayyip Erdoğan'ın bir Kolpası olduğuna inanıyorum...

 

Çünkü 2004 MGK kararında Abdullah GÜL'ün de imzası var. Böylece Apdullah GÜL'ünde cemaat tarafından üzeri çizilecek,deşifre olacak.

 

Prof.Dr.Abdurrahim Kars’lı beyin “MİLLETİMİZİN SESİ” ismi ile başlatmış olduğu hareketin partileşme süreci tamamlanmak üzeredir.Yerel seçimlerden sonra seslerini çok duyacak,sahnede kendilerini çok göreceğiz.Bu meselenin ardında Gül ve Erdoğan çatışması yatmaktadır.

 

Başbakanlığı Apdullah Gül’e bırakmamak ta ısrar ederse Erdoğan AKP’nin bölünmesi mutlak olacaktır.İşte yedek parti bütün bunlar için hazırlanmaktadır.

Bu projenin içinde MHP dışında kalmış ülkücülerin olduğunu bizzat biliyorum.

 

Bizim ülkücülerin ulusal damarlıları din ekseninde olan yada din referanslı guruplara önyargılı biçimde karşıtlık oluşturmak için sazan gibi atlamalarını çok ciddiye almıyorum.

Bizim siyasi rakibimiz AKP’dir.

 

Eğer siz ABD işbirlikçilerinden hesap sormak istiyorsanız önce muktedir ve yetkili olanlarına yönelmelisiniz,cemaat ABD işirlikçisi olsa ne yazar?Adamlar kendi dersanelerini korumaktan bile acizler.

 

Kriz yönetmek akıl ve feraset işidir iyi yönetirseniz hükümet’de olursunuz Devlet’te.Muktedir olmanın yolları düşmanlarınızı çoğaltmak değildir.Görülmektedir ki bu günki kavgaların temeli en az 12 yıl önce atılmış.MGK karaları bunun delilidir.Çıban şimdi patlatılmıştır?Sizce neden ?

- - - - - - -