Erdoğan ve hükümet ile ilgili yaptığı “tahmin”ler ve gerçekleşen kehanetleriyle sosyal medyada fenomene dönüşen FuatAvni, Erdoğan’ın Fransa seyahetiyle ilgili ilginç iddialarda bulundu. Erdoğan’ın Paris ziyaretinde Elysee Sarayı’nda katıldığı yemekte “Servisi benim garsonlarım yapsın” dediğini iddia eden FuatAvni, Fransızların kısa süre şaşkınlık yaşadığını ve neredeyse yemeğin iptal edileceğini yazdı.
 
İşte FuatAvni’nin şok iddiaları:
 
1.Tiran, en yakınındakilere bile güvenmiyor. Zehirlenme korkusu paranoyaya dönüştü. Gittiği yerlere aşçılarını götürüyor başka yemek yemiyor
 
2. Yakınındakiler, bu paranoyak halden sıkıldığı gibi saklamakta da zorlanıyor. Tiran’ın ölüm korkusu, insanlara rezil olma kaygısını aştı.
 
3. Olmadık yerlerde olmadık şeyler talep ediyor. Fransa’da kaprisleri ve paranoyaklığıyla Fransızları çileden çıkardı.
 
4. Dünyaca ünlü Elysee Sarayı’nda veirlecek yemek için aşçılarına malzeme aldırttı. Yemeğini onlara yaptırdı.
 
5. Tiran’ın ‘Servisi benim garsonlarım yapsın’ demesi kısa süreli şaşkınlık yaşattı. Durum neredeyse yemeğin iptaline neden olacaktı.
 
6. Fransızlar, ‘Biz yüzlerce yıldır bu sarayda misafir ağırlıyoruz böyle bir taleple karşılaşmadık‘ diyerek servise izin vermediler.
 
7. Tiran, Türkiye’nin uluslararası arenadaki imajını alt üst ediyor. ‘Türkiye paranoyak bir diktatör tarafından yönetiliyor’ düşüncesindeler
 
8. Harama bulaşıp maddede boğulunca ‘Kefenimiz üstümüzde’ diye haykıranlar, ölüm korkusuyla iyice paranoyak oldu. Zavallı.

Editör: TE Bilişim