~~Twitter fenomeni Fuat Avni'den Aydın Doğan bombası! Ethem Sancak'ın Mustafa Karaalioğlu ile birlikte Star ve Akşam gazetelerinin genel yayın yönetmenlerini almasıyla başlayan tartışmalara katılan Fuat Avni, görevden almaları Abdullah Gül ile yaptıkları gizli görüşmeye bağladı.

Fuat Avni, Mustafa Karaalioğlu ile Yusuf Ziya Cömert'in görevden alınmalarını, Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası Abdullah Gül ile Çankaya'da yaptıkları iddia edilen gizli görüşmeye bağladı. Karaalioğlu'nun görüşmenin ortaya çıkmasıyla birlikte kaleminin kırıldığını yazan Fuat Avni, görevden alınan isimlerin zenginleştiklerini iddia etti.

DOĞAN GRUBU SİLİNECEK

Fuat Avni'nin ikinci iddiası ise Aydın Doğan ile ilgili. MİT'in Doğan Grubu ile ilgili dosya hazırladığı ve Gül'e yakın isimlerin tamamen medyadan silineceğini iddia eden Fuat Avni, Doğan Grubu'nun yayın organlarına el konulacağını hatta grubu hangi iş adamının alacağının bile belli olduğunu yazdı. İşte Fuat Avni'nin o ilginç tweetleri;

1. Gül, Çankaya'dan ayrılmadan birkaç gün önce Karaalioğlu ve Cömert gizli ve özel bir görüşme için köşke çıkmıştı. Bunu o gün yazmıştım.

2. Karaalioğlu'nun, görüşme ortaya çıkınca kalemi kırılmıştı. Görevden alınacağını öğrenince sarayla ilgili yazı da yazdı ama kurtaramadı.
 

3. Karaalioğlu'nun Gül'e olan yakınlığını en iyi bilen ve onu sürekli takip ettiren Bulut, her fırsat bulduğunda durumu rapor ederdi

 

4.Toplantıda '28 Şubat'ta medya mensuplarının aşırı zenginleşmesini ele alalım' dendiğinde Karalioğlu ve Ocaktan'ın zenginliği gündeme geldi.

 

5. Dar Oligarklar, 'Kendi ayağımıza kurşun sıkmayalım' diye ballandıra ballandıra Karaalioğlu ve Ocaktan'ın servetinden konuştular.

Editör: TE Bilişim