Hizmet hareketine yönelik bir cadı avı operasyonu daha düzenleneceğini ve aralarında 150'ye yakın gazetecinin bulunduğu yaklaşık 400 kişinin gözaltına alınacağını iddia eden twitter fenomeni Fuat Avni, bunun yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun rövanşı olarak görüldüğünü söyledi.

 

 

Fuat Avni Twitter'dan yaptığı paylaşımda operasyonun İstanbul, Ankara ve Malatya merkezli planlandığını, Zir Vadisi ve Poyrazköy'deki kazılarda çıkan bomba ve mühimmatla ilgili çalışma yürüten ekip ile o haberleri yapan gazeteceilerin hedefte olduğunu öne sürdü.

 


FUAT AVNİ İSİM VERDİ

Twitter fenomeni Zaman, Bugün ve Taraf gazetelerinin Genel Yayın Yönetmenleri'nin gözaltına alınacağını; gazeteciler,  Kerim Balcı, Nuh Gönültaş, Adem Yavuz Aslan, Erhan Başyurt, Bülent Keneş Mehmet Baransu ve Emre Uslu'nun da listede olduğunu iddia etti.

 


VAHİM PKK İDDİASI

Fuat Avni, vahim bir iddiada daha bulundu. PKK'nın zamanı geldiğinde kullanmak için İstanbul'un çeşitli noktalarına bomba ve silahlar gömdüğünü ifade eden twitter fenomeni emniyet mensuplarının bu cephaneliklerle suçlanacağını hatta bazı polislerin gizli tanık yapılarak 'Bu bombaları amirlerimiz koydu' şeklinde ifadelerinin bile alındığını öne sürdü.

Editör: TE Bilişim