Twitter’da yazdıkları ile gündem yaratan Fuat Avni BBP ve MHP ile ilgili bomba iddialarda bulundu. Fuatavni “MHP’nin ve BBP’nin tabanını ve üst yapısını karıştırmak için mafyavari bir strateji takip ediliyor” iddiasında bulundu.

“Bütün tedbirleri alarak ve devletin sahibi olduklarını zannederek eylem planları yapadursunlar her adımları biliniyor ve ortaya çıkacak.” dedi ve o planları açıkladı…

AKP içinden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili bilgiler paylaşan Twitter fenomeni @fuatavnifuat, MHP’nin seçimlerden önce zayıflatılmak ve dizayn edilmek istendiğini yazdı.

“MHP’nin ve BBP’nin tabanını ve üst yapısını karıştırmak için mafyavari bir strateji takip ediliyor. Mafya babaları piyasaya sürüldü.” diyen @fuatavnifuat, ekledi: “Gerginlikten nemalanan AKP, halkı sokağa dökmeye ve partileri Mafya-MİT maharatiyle dizayn etmeye çalışırken ateşle oynuyor.”

İşte, @fuatavnifuat’ın o tweetleri:

1. MHP’yi dizayn etmek ve seçim öncesi iyice zayıflatmak için yıllardır hazırlanan ve Tiran’ın köşküne taşınan kasetler piyasaya sürülemiyor.

2. Tiran, ‘Kaset siyaseti bitti’ dediğine pişman. Eldeki arşivleri paralel imasıyla piyasaya sürme fırsatını kaçırmış oldular.

3. MHP’nin ve BBP’nin tabanını ve üst yapısını karıştırmak için mafyavari bir strateji takip ediliyor. Mafya babaları piyasaya sürüldü.

4. Tiran, herkesin yakından tanıdığı karanlık adamları kast ederek ‘O itler tekrar içeri girmek istemiyorsa üzerlerine düşeni yapsın’ dedi.

5. Kurulan plan gereği özellikle İstanbul’da MHP’nin il ve ilçe teşkilatlarına mafyanın garip adamları girip çıkmaya başladı.

6. Gezi Parkı üzerinden toplumu gerecek olan Tiran’ın propagandacıları, sokağa çıkacak insanların karşısına MHP gençliğini çıkarmak istiyor.

7. MHP’li gençler mafyavari kişiler tarafından provake edilmeye çalışılırken, parti üst yapısı da ağabaları tarafından tehdit ediliyor.

8. Gerginlikten nemalanan AKP, halkı sokağa dökmeye ve partileri Mafya-MİT maharatiyle dizayn etmeye çalışırken ateşle oynuyor.

9. Dar Oligarkların yapmaya çalıştığı karanlık planlar sadece MİT tarafından değil diğer istihbarat birimleri tarfından da kayda alındı.

10. Bütün tedbirleri alarak ve devletin sahibi olduklarını zannederek eylem planları yapadursunlar her adımları biliniyor ve ortaya çıkacak.

211120141615032691670_3

211120141615192692940_3

Editör: TE Bilişim