~~Haber sitemiz sahibi ismail Turk'unde genel yönetıö kurulu uyesi olduğu GAP Gazeteciler Birliği heyetini kabül eden KKTC Cumhurbaşkanı Dr.Derviş ERROĞLU ile toplantıya katılan gazetecilerden Mehmet Taş,Burak Cansel,Hüseyin Turan,Fahrettin Çelik,perihan Demirbilek,Gül Demirbilek,M.Hanifi Kılıç,Recebiye Çataksezer,Mehmet Çelik,Hamit Özpolat,Ferhan Ademhan,Murat Nalçacı,Nazile Abbaslı,Baykan Sarıkaya görüşmede hazır bulundular

EROĞLU: “KIBRIS’TA KALICI VE YAŞAYABİLİR BİR ANLAŞMA OLMASI İÇİN UĞRAŞ VERİYORUZ. RUMLARIN BU SON ŞANSI İYİ KULLANMASI GEREK”

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz goruşmede Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Dr.Derviş Eroğlu'na Gap Gazeteciler Birliği olarak guvenımız ve destteğimiz tamdır Kıbrıs davasının Anadoluda ıyı anlaşılması içinde imkanlarını sonuna kadar kulllanacaklarını söyledi.

KIYMAZ: “MÜZAKERE SÜRECİNDE EROĞLU’NA DESTEĞİMİZ TAMDIR”

Lefkoşa, 4 Mart 14 : Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kıbrıs’ta kalıcı ve yaşayabilir bir anlaşma olması için uğraş verdiklerini vurgulayarak “ Özellikle Rumların bu son şansı iyi kullanması gerek” dedi.

Eroğlu, bazı temaslarda bulunmak için adaya gelen Zeynel Abin Kıymaz başkanlığındaki GAP Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Heyete, Kıbrıs konusunda gelinen son aşama hakkında bilgi veren Cumhurbaşkanı Eroğlu, müzakere sürecine değindi.

Editör: TE Bilişim