Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar’ın, “İşte İslamın ve Türklüğün Katilleri” adlı kitabı piyasaya çıktı.

İslamcı camianın içinden gelen Önkibar kitabında “Kâbe’de Tayyip’i paylayan AKP mebusu kim”, “Adnan ve Mahmut Hocalar müceddid mi”, “Tenime dokunan cennete gider diyen ünlü şeyh kim”, “Hangi ünlü islamcı, AKP’nin yolsuzluklarına isyan etti”, “İhvan, El Kaide, Hamas, Taliban ve AKP zinciri”, “Ülkücüleri hadımlaştırma projesi. Bahçeli’nin emir aldığı merkez” gibi birbirinden ilginç konulara değindi.

Önkibar’ın kitabında değindiği ilginç konulardan biri de kuşkusuz randevu evinde basılan iki milletvekiliydi.

Ankara’da politik arenada olan İslamcı güruhun muta nikahı sistemiyle kaçamaklar yaptığını aktaran Önkibar, “Meğer Başkent’te önce muta nikâhını kıyan, ardından pezevenklik hizmeti veren villalar varmış.” diye yazdı.

Bu randevu evlerinden birine polis baskını yapıldığını ve iki milletvekilinin Rus kadınlarla yakalandığını belirten Önkibar, Rus kadınlarla basılan milletvekillerinden birinin polise “nikahlı eşimizle beraber olamayacak mıyız” dediğini ve polise silah çektiğini yazdı. Ancak bu olay “üstlerden” gelen telefonla kapatıldı ve baskını yapan komiser sürgün edildi.

Sabahattin Önkibar kaynağının da üst düzey bir Emniyet müdürü olduğunu söyledi.

Önkibar’ın kitabından ilgili bölüm şöyle:

MİLLETVEKİLLERİNE MUTA NİKAHI

Ankara’da politik arenadan olan İslamcı güruhun muta nikahı sistemiyle kaçamak yaptığını çok emin kaynaklardan dinledim. Meğer Başkent’te önce muta nikâhını kıyan, ardından pezevenklik hizmeti veren villalar varmış.

Hikâyeyi bana anlatan üst düzey bir emniyet mensubudur.

Şunları aktarmıştır:

“Çayyolu tarafından bir villanın randevu evi olarak işletildiği istihbaratı geldi.

Savcılık villayı izleme ve dinlemeye aldırdı…

Tapelerde bazı ifadeleri görünce şaşkına uğradık. Muta nikâhından söz ediliyordu.

Ekibimiz villayı bastı.

Kamuoyunda tanınan iki milletvekilini odalarda Rus kadınlarla yakaladılar.

Bir tanesi, ‘Ben milletvekiliyim, nikahlı eşimizle beraber olamayacak mıyız’ diyerek silah çekti ve memurlarımızın üzerine yürüdü.

Derken telefon edip ekibimizi hemen çektirdiler.

İlaveten bir milletvekiliyle tartışan komiserimizi sürdürdüler.

Sonradan öğrendiğimize göre bu memur arkadaş konudan bir gazeteyi haberdar etmiş ama o gazete de en yukarıdan tehdit edildi ve olay hiç duyulmadı…”

MUTA HELAL Mİ

Belli bir ücret karşılığında kısa süreli evlilik olan muta nikahının Şiilerde sık görüldüğünü, ancak Diyanet’in muta nikahının haram olduğuna dair fetva verdiği hatırlatan Önkibar, milletvekillerinin başvurduğu yöntemi ise şöyle anlattı:

“Burada trajikomik olan şey mezhep taklidi fiyaskosudur. Siz başka bir mezhepte olsanız bile, kısa bir süreliğine başka bir mezhebe geçmek; yani onu taklit etmek mümkünmüş! Bu durumda Şia taklit edilip muta nikâhı caiz, yani helal olu yormuş! Söyleyin bunun adı inancı cinsel uzva alet etmek değil midir?”

Editör: TE Bilişim