ÜLKÜ OCAKLI İL BAŞKANI M.BÜLENT KARATAŞ'LA HEDEFE YÜRÜYEN MHP...

MHP genel Merkezi tarafından İl Başkanlığı görevine atanan Ülkü Ocaklı İl başkanı Mehmet Bülent KARATAŞ'ın istişarelerde kurduğu empati ve sempatinin yapılacak ilk seçimde MHP oylarına olumlu katkı yapacağı kanaati hasıl oldu bende..


Çünkü İl ve İlçe Teşkilatlarını oluştururken yetki verdiği şahıslara ve dikkat ettiği kriterlere bugüne kadar hiç kimse itiraz etmedi.İlçe ilçe gezen Mehmet Bülent KARATAŞ tabanla yaptığı istişarelerde herkesle konuşan ve herkesi kucaklayan bir başkan oldu.Kim çalışmak istiyorsa buyursun gelsin,kapım herkese açık dedi.

İl Teşkilatında yaptığı yenilikler ve değişikliklerle adından çok sözettirecek ve istanbul da adeta parlayan bir yıldız olacaktır.Ülkücü azim ve imanla her türlü engeli aşacak ve mutlaka başaracaktır.

Ülkü Ocaklı bir İl başkanı asla pes etmez.Ülkü Ocaklı bir İl başkanı kolay kolay yenilmez.Sayın Mehmet Bülent KARATAŞ'la yaptığımzı söyleyişide tevazunun ve alçakgönüllü olmanın en güzel yönleri vardı kendisinde..

Samimi yüreğinde ve tertemiz yüzünde Dursun Önkuzuları,Veli Canları,Yusuf imamoğlu Alpaslan pehlivanlıoğlu'nu,Cengiz Akyıldızları gördüm.Güzel niyetler,doğru sözlerle nakış nakış işlenmiş bir yol haritası çizmiş hep birlikte MHP ye...

''Bu hareketi iktidara taşıyabilmek için hepimiz elele vermeliyiz'' diyordu.Yeniden başlattığı gönül seferberliğinde ''Bir milyon üye'' hedefleyen Sayın Mehmet Bülent KARATAŞ'ı çok kararlı ve inançlı gördüm.6 Aralık ta başlayacak olan İlçe Kongreleri 4 ocak ta yapılacak il kongresi ile sona erecek.

Kongrelerden sonra İl ve İlçe başkanları''Vira Bismillah' diyerek göreve başlayacak ve İstanbul da oy potansiyelini arttırarak destan yazacaktır. Yeter ki önümüzdeki genel seçimde milletvekili sıralamaları sağlıklı bir şekilde yapılabilsin.Ülkücü hareketin yakından tanıdığı ve Türk Milletinin bağrına basacağı adaylarla başarı şansının yüksek olacağı unutulmamalıdır.

Bozkurtlar,Asenalar ve MHP nin başarılı olması için her türlü fedekarlığı yaparız diyenler,

Ülkü Ocaklı bir İl Başkanı Ak tolgalı beyler beyi gibi zaferi muştuluyor adeta bize...
 Haydi bakalım.Gün bu gündür..

Ertuğrul KALAFAT

ÜLKÜ OCAKLI İL BAŞKANI M.BÜLENT KARATAŞ'LA HEDEFE YÜRÜYEN MHP...

 

 

 

Editör: TE Bilişim