https://www.facebook.com/senol.uzunmehmetoglu

 

 

~~İRFAN TOPÇU isimli YALANCIYA .

 

Ben uzun süredir MHP de siyasetin kirlendiği kanatini taşıyan başta genelbaşkan ve onun kadrosuna inanmayan bu çapsız ve iki yüzlü insanlar tarafından siyasetin onursuz ve şerefsizce yapıldığına inanan bir insanım.

 

Rahmetlinin son döneminde başlayan yozlaşmanın Devlet Bahçeli ile son yıllarda doruk noktasına ulaştığına inanan bir ülküçüyüm.

Hareketin de bunlarla konjöktörden dolayı biraz oy alsalarda Türkiyeyi bekleyen hiçbir problemi çözemiyeçeklerine inanıyorum.

Devlet beyin kadrosunun yeni eklenenlerin giden kasetçilerden daha onurlu ve ahlaklı oldukları kanatinde deyilim.

Mansur beyin MHPden zorla ve adice uzaklaştırılmasının tek nedeninin bir önçeki seçimde hem ülküçülerden hemde parti dışından sevilmesi mevcut beceriksiz ve basiretsiz lidere ve onun avanesine alternatif olmasıdır.

Bu benim görüşüm.Herkes farklı düşünebilir.

EY İRFAN TOPÇU,dün beni telefonla aradın eski Ankara Ocak Başkanları olarak MHP Ankara adayını desteklermisin deklarasyon yayınlıyoruz ismini yazabilirmiyiz dedin bende YAZAMASSIN kardeşim ben Bahçeliyi sevmem inanmam siz bu kafayla İ.MELİHE destek oluyorsunuz dedimmi demedimmi.

MHP Büyükşehir meçlis üyelerinin tamamı Melihin kontrolunda ve arpalanıyorlar.

Sen niye benim adıma başta fatih eşmeli kardeşim olmak üzere yalan beyanda bulunyorsun..Siyasetle FIRILDAKLIĞI birbirine karıştırmayın..

ŞENOL Uzunmehmetoğlu

Editör: TE Bilişim