Edinilen bilgiye göre olay, Dervişpaşa Mahallesi 493 Sokak'ta meydana geldi. Akşam saatlerinde kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi, MHP Kadirli İlçe Başkanı Çağlar Balcılar'ın 493 Sokak'ta bulunan 3. kattaki evinin penceresine pompalı tüfekle ateş etti. 

Saçmalar pencere camını kırarak evin içine girdi. Balcılar'ın evde olmadığı, eşi Ayşe ile çocukları Emirhan (6), Mehmet Çağlar (11) ve Tuğba'nın (16) oturma odasında bulunduğu sırada açılan ateşin ardından zanlılar olay yerinden uzaklaştı.


Olayın ardından Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan ile evine gelen Balcılar, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuklarının ve eşinin bulunduğu evine saldırı gerçekleştirildiğini belirtti.

Saldırının münferit bir olay olduğunu belirten Çağlar Balcılar, “Hiç kimseyle bir husumetim yok. Uyuşturucu bağımlıları veya sarhoş kişiler tarafından yapılmış olabilir. Kendini bilmez iki kişi yiğitçe yapamadıklarını kalleşçe bu şekilde yapmaya çalışmışlardır. Saldırıda tek tesellimiz herhangi bir yaralanma veya can kaybı olmayışıdır.

Emniyet güçlerimiz saldırganları yakalamaya çalışıyor. Polisimize güvenimiz tamdır. Bu olayı çözeceklerine inanıyorum” dedi. 

Görgü tanıklarının beyanına göre iki kişi olduğu belirtilen saldırganların yakalanması için polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilişim