Önceki yaz "Bu ülkede evlilik dışı ilişkilere hoş gözle bakılmıyor" diyerek Amerika'da Michigan Gölü görünümsına karşı tuttukları evde ıslakamaya başlataraf Sertab Erener ile 18 senelık sevgilisi Demir Demirkan'ın ayrılığının tarafkısı sürüyor. Sırf Demir Demirkan çocuk istemediği dahilin annelikten bile vazgeçen Erener'in, sevgilisi "Artık bu ilişkiye devam etmek istemiyorum, ayrılmak istiyorum" dediği gece krize girdiği ortaya çıktı.

"TEKRAR DENEYELİM" DEDİ

 İddiaya göre Erener, o gece Nişantaşı'ndan yürüyerek Maçka Parkı'na gitti ve orada sabahladı. Demirkan, Erener'i Sabah parkta bulup eve getirdi ve "Tamam tekrar deneyelim" dedi. Ancak kısa süre nihayetra Demirkan sözünü tutmadı ve tekrar ayrılmak istediğini söyledi. Demirkan bir süre nihayetra da oldukça varlıklı bir ailenin kızı olduğu konuşulan gençlik aşkı Seda İnce'yle Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde kameralara yakalanınca ayrılma nedeni ortaya çıktı.

HERKES NE OLDUĞUNU BİLİYOR

 Sertab Erener'in hakkında mahkemeden konuşma matemağı aldırdığı Demir Demirkan, evvelki akşam Model grubunun solisti Fatma Turgut'la Citys AVM'deki Balık Ev'de aş yedi. Çıkışta taraflış anlamaları önlemek dahilin iş artdaşı olduklarının altını çizen ikiliden Demirkan, Erener'le bir konserde karşılaşıp kavga ettikleri iddiasına "Bu konularda konuşmak istemiyorum. Zaten herkes ne olduğunu biliyor" dedi. Demirkan yeni sevgilisi Seda İnce'yle alakali sorulara da "Artık hususi ıslakam konuşmak yok" cevabını verdi. Sertab Erener ise aynı saatlerde Ezra & Tuba Çetin kardeşlerin defilesindeydi.

Editör: TE Bilişim