İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün operasyonunda gözaltına alınanlar arasında işadamı Ali Ağaoğlu ile Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Çevre Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğullarının da bulunduğu da açıklandı. Şafak operasyonuyla apar topar emniyete götürülen iş ve siyaset dünyasının ünlü isimleri, sosyal paylaşım sitelerinde de derin yankı uyandırdı.

İşte Twitter’da operasyonla ilgili paylaşılan o tweet’ler…

Metin Uca @MetinUca
Emniyeti "açık" bırakırsan silah seni de vuracak biçimde ateş alabilir:) silahı "yanlış" tutarsan ters tepip sana "hizmet" etmeyebilir:))

Davulcu Vedat @davulcu__vedat
Ali Ağaoğlu karakolda 'bu değil, bu değil, bu hiç değil' diye yolsuzluk dosyalarını fırlatırken görüntülendi!

Muhalif Öğretmen @muhalifogretmen
SON DAKİKA: Cemaat, Gezi Parkı'nı Hükümete kapatmış ;)

helluri @helluri
Cemaat Gökçek'i (veya oğlunu) alırsa dersaneye yazılıcam.

Haluk Levent @haluk_levent
Beni yine almadılar

Kerem Gorsev @keremgorsev
Gundem fena karisti Turkiye'de. Birgun de klasik muzik ,caz , tiyatro , resim heykel , opera ve bale , gundemi karistirsa diye bekliyorum.

PuCCa @PuCCaa
Hangisi cemaat, hangisi degil anlamiyoruz

Nurgül Yeşilçay @nrglyslcy
Noolmus Ali agaoglu karakola TOKI mi yapiyomus?

Ahmet Ümit @baskomsernevzat
13 Yaşındaki çocuğu Gezi Direnişi'ne katıldı diye yargılayanların çocukları yolsuzluktan gözaltında! Günaydın Türkiye...

Muharrem İNCE @vekilince
Gözaltına alınan/bir soruşturma kapsamında bilgisine başvurulan isimlere baktığımda işin içinde külçe külçe altın olduğunu tahmin ediyorum!

EROL KÖSE @drerolkose
Zafer Çağlayan'ın oğlu, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu ve Erdoğan Bayraktar'ın oğlu ve Ali Agaoglu gozaltinda =>ilk gol CAMAAT den !

Editör: TE Bilişim