Rusya'nın en eski ve en köklü tur operatörü Intourist'in Türkiye bağlantılı şirketi Selectum Blue Sapphire turlarını satmaya başladı.

Bu yıl operasyona alınan kruvaziyer gemisi Blue sapphire, giderek Ruslar arasında daha popüler olurken, Türk turizmine de katkı sağlaması bekleniyor.

Satışa açılan 10 gecelik turlar Dalaman ve Bodrum bölgelerindeki 4 ve 5 yıldızlı otel konaklamalı deniz tatilini ve devamında ise 3-4 günlük kruvaziyer turunu kapsıyor. Tura katılan Ruslar Yunan adaları Kos, Mikonos, Santorini, ve Rodos'u ziyaret edebilecekler.

Kruvaziyer bağlantılı turlar konusunda yolculara sunulan bir kaç seçenekte, 3 gece otel, 4 gece kruvaziyer ve devamında 3 gece daha otel konaklaması veya geminin güzergahına bağlı olarak 3 otel 3 kruvaziyer turu ve 4 otel konaklaması şeklinde seçenekler mevcut.

Blue Sapphire gemisinin 4 gecelik Bodrum - Santorini - Mikonos Rodos - Bodrum ve 3 gecelik Bodrum, Kos - Santorini - Mikonos - Bodrum olmak üzere iki tur seçeneği bulunuyor. Misafirlerin otel konaklama süresi, seçecekleri bu iki tura göre değişiyor.

Editör: Yadigar Hanım