25 - 26 Ağustos'ta birçok lüks marka model,  Batı Çin'de Uluslararası Fuar Şehri'nde Kendi markası tarafından üretilen ultra lüks modeller olarak Yangwang U8 ve U9'un halka açık görünümü birçok katılımcının dikkatini çekti.

Chengdu Otomobil Fuarı'nda Yangwang U8'in lüks versiyonu da akıllı kokpitini ilk kez halka açtı. Katılımcılar, lüks iç mekanın tadını çıkarabilir ve akıllı kokpiti sıfır mesafeden deneyimleyebilir . Ayrıca BYD, aynı zamanda U8'in deluxe versiyonunun Eylül ayı sonlarında resmi olarak piyasaya sürüleceğini de resmi olarak duyurdu.

çin oto3

Sergi salonuna getirilen Yangwang U8, ultra ekstrem ürün tasarımıyla ultra lüks modeller arasında lider konuma geldi. Tüm aracın "Zaman ve Uzay Kapısı" tasarım dili, Yangwang U8'i kaba ve rafine hale getiriyor ve kare ve sert şekli, zorlu arazi şartlarının gücünü yorumlayarak çok güçlü bir görsel etki duygusu getiriyor . yandıktan sonra oldukça tanınabilen yıldızlararası farlarla donatılmıştır . Gövdenin yan tarafında aracın uzunluğu 5,3 metreden fazladır , bu da aracı güçlü ve dolu kılar.Tekerlek kemerleri ayrıca lidar, kameralar, yan işaret lambaları vb.'yi .

aaas

Bu Chengdu Otomobil Fuarı'nın en büyük özelliği, U8 lüks versiyonunun kokpit iç kısmına bakmaktır . İç mekanın , simetrik füzyon, doğal ritim ve akıllı teknolojiyle "aşırılığın üstünde" lüks iç tasarım konseptini benimsediği , Galaxy kavisli ekranlı, çift çevreleyen yıldız halkalı kokpit eklediği bildiriliyor . gökyüzü ritmi sunroof, kare pencere şeklindeki hoparlörler gibi bir dizi Tasarım öğesi, her araç sahibi için benzeri görülmemiş, olağanüstü yeni bir ortam yaratmak üzere tasarlanmıştır .

Çekirdek teknoloji , üst düzey zorlu off-road'u güçlendiriyor

Yang Wang U 8 ve U 9'un Chengdu Otomobil Fuarı'ndaki tanıtımı , halkın kendi markalarının üst düzey lüks modellerinin sonsuz olanaklarını görmesini sağladı. Şu anda, Yangwang U8 hala sıcak ön satışta ve ön satış fiyatı 1.098 milyon yuan. Ön satış döneminde Yangwang U8, ön sipariş kullanıcılarına 6 yıl veya 150.000 kilometre garanti süresi sağlıyor. tüm araç ve ilk sahibine ömür boyu ücretsiz "üç elektrik" Sistem garantisi, 8 yıl veya 15 kez ücretsiz endişesiz bakım, 10 yıl ücretsiz 5G Araç İnterneti trafiği (100 GB/ay), arazi garanti paketi ve diğer cömert avantajlarlar bulunuyor.

çin-10

Editör: Habererk Com