Sadakatsiz 13. bölüm full izle linki yayında. 13 Ocak Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz 13. bölüm tek parça halinde puhutv platformundan izlenebilir. Peki Sadakatsiz 14. yeni bölümünde neler yaşanacak?

Sadakatsiz 13. son bölüm ile 13 Ocak Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında izleyenleri ile buluştu. Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz 13. bölümünün tamamı kesintisiz olarak puhutv platformundan izlenebiliyor.

Sadakatsiz dizisi son bölümünde; Doktor Asya eski günlerini özlediğinin sinyallerini veriyor. Ali’nin sürekli olarak sorun yaşaması akabinde arada kalmış olabileceğine değinen Turgay, Asya’ya bir kez daha Volkan ile bir araya gelmesi konusunda uyarılar da bulunuyor.

Turgay bunun yanında Asya’ya eski günlerinin hatırına az da olsa Volkan ile ilgilenmesini rica ediyor. Asya ise bu sözler sonrasında düşünmeye başlıyor. Bahar da bir kez daha Mert tarafından ihanete uğruyor. Mert’in eve geç gelmeleri sonrasında bu durumdan iyice şüphelenen Bahar, ona bir şans daha vermesine rağmen bir kez daha büyük bir şokla karşı karşıya kalıyor.