Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ifşa listesinde olan Köfteci Yusuf sonunda müşterilerinden özür diledi. Bursa'da bulunan ve birçok şubesi yer alan Köfteci Yusuf firması tarafından yapılan açıklamada ürün dağıtırımı gerçekleştirilen Aktürk Gıda Akaryakıt Nakliye ve Tic.Ltd.Şti. ile ilişiğin tamamen kesildiği belirtildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2019 yılında açıklanan taklit ve tağşiş yaptığı belirlenen işletmeler listesinde Köfteci Yusuf'un da bulunması tüketicileri şaşkına çevirmişti. 618 firma ve 1211 adet parti ürünün uygunsuz bulunduğu Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanırken bu listede Bursa'da 22 firma ve 63 ürün yer alırken en başta zeytinyağı olması dikkatlerden kaçmadı.

Özür Mesajı

Köfteci Yusuf bu açıklanan listede yer alınca tüketiciler sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi. Firmanın Aktürk Gıda Akaryakıt Nakliye ve Tic.Ltd.Şti.'ye yaptırmış sızma zeytinyağları bu listede yer aldı.

Köfteci Yusuf firması ise yaptığı açıklamasında Aktürk Gıda ile ilişiklerini kestiğini belirterek müşterilerine karşın bir özür mesajı yayınlamak durumunda kaldı. Söz konusu firmadan ise şu ana kadar sadece bir kez alım yapıldığı ifade edildi.

Köfteci Yusuf

Editör: TE Bilişim