Koronavirüse karşı Biontech tarafından geliştirilen aşılarla ilgili çarpıcı bir iddia CHP eski Milletvekili Hüsnü Bozkurt tarafından dile getirilmişti.

Gazeteci Barış Yarkadaş bir televizyon programında 25 bin Alman aşılarının nerede olduğu açıkladı. Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer de, Yarkadaş'ın açıklamasını attığı tweetle duyurdu.

Hürriyet Gazetesi yazarı Bayer, 25 bin Alman aşısı ile ilgili açıklama yapan gazeteci Barış Yarkadaş'la ilgili Twitter hesabında şu ifadeleri kullandı;

"KRT’de akşam;Gürkan Hacır, Barış Yarkadaş,Uğur Dündar, İsmail Saymaz,Elfin Tataroğlu programında;Yarkadaş,Berat Albayrak’ın bütçeye kaynak ayırmadığından para vermediğini üzerine basa basa anlattı. Ankara’ya, getirilen 25 bin adet aşının da ‘vip’ciler için ayırtıldığını ekledi!"

BÖYLE İDDİA EDİLMİŞTİ

Koronavirüse karşı Biontech tarafından geliştirilen aşılarla ilgili çarpıcı bir iddia CHP eski Milletvekili Hüsnü Bozkurt tarafından dile getirilmişti. Bozkurt, Biontech’in Türkiye’ye 25 bin doz aşı yolladığını ifade ederken aşıların ise nerede olduğu sorusunu sorarak gündeme gelmişti.

Editör: TE Bilişim